Това вероятно е най-скъпата фенска фотосесия за турска звезда. Дори

...
Това вероятно е най-скъпата фенска фотосесия за турска звезда. Дори
Коментари Харесай

Шаш! Бурак Йозчивит гушна 8 бона за една снимка



Това евентуално е най-скъпата фенска фотосесия за турска звезда. Дори Къванч Татлату не може да се похвали с нещо сходно. Актьорът Бурак  Йозчивит изкара 8000 $ единствено за няколко секунди. Причината? Негова почитателка пожела да се снима за спомен с него.

Кувейтската актриса и фотомодел Рауан Бин Хюсеин качи видео на 6 май тази година, в което за 8 секунди приветства Бурак Йозчивит в офиса на стилната марка, която сътвори. Актьорът пие чай и се усмихва, до момента в който звездата го поздравява и сяда до него. Видеото е единствено 8 секунди, като е известно, че малко преди този момент актрисата е превела 8 хиляди $ на артиста. И се допуска, че е платила точно за този собствен клип и снимката  с него.

Новината провокира същински протест в мрежата и мнозина кувейтци жигосаха дейностите на звездата.

" Това е унизително и обидно ", " Тя отива при него, като че ли той е някакъв султан! ", " До там ли стигнахме - 8 хиляди $, с цел да се снимаш с човек до момента в който яде и пие. Колко бездомни хора можеха да бъдат избавени единствено... ", пишат консуматори.

Самият Йозчивит не разяснява случката, а вместо това с усмивка реагира на целия звук към обстановката. За звездата е всекидневно да го поканят като рекламно лице на някоя марка, само че явно не и за кувейтските жители.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР