Поредно впечатляващо представяне на състезателите на варненския Боил“. Този път

...
Поредно впечатляващо представяне на състезателите на варненския Боил“. Този път
Коментари Харесай

Бойци на „Боил“ с отлично представяне на Световната купа в Будапеща

Поредно впечатляващо показване на състезателите на варненския „ Боил “. Този път те блеснаха с националния тим на Световната купа по кикбокс в унгарската столица Будапеща.



В надпреварата участваха 4000 кикбоксьори от целия свят, които се съревноваваха на 5 кръга и 14 татамита пред цялостна зала.



Симеон Радев в категория 54 кг, фул контакт, и Артем Калев, категория 37 кг, киклайт станаха първенци в своите категории, а други трима състезатели на „ Боил “ са вицешампиони - Милен Миленов - категория 48 кг, лоу кик, Росен Шеев - категория 42 кг, лоу кик и Максим Петров - категория 32 кг, киклайт.



Силни изяви имаше и Никола Христов в стиловете киклайт и лайтконтакт в категория 32 кг, но не съумя да доближи до медалите.

Ето какво сподели асистент треньорът в СКБИ БОИЛ ВАРНА Христо Калчев:

" Той загуби срещата си за влизане в медалите, поради безобразно съдийско решение, като печелеше безапелационно с 3:0 и 5 сек. преди финала съдиите обърнаха резултата в интерес на украинския му противник, което провокира голям скандал, привикване на съдиите за преразглеждане на резултата, само че в последна сметка остана ощетен. "

Борис Христов пък отпадна на осминафиналите.

Треньорският състав на " Боил "  е извънредно удовлетворен от представянето на тима и изрича благодарности на своите спонсори, които постоянно оказват поддръжка на бойците, с цел да могат да показват класата си.



На същото място през есента на 2024 година ще се организира международното състезание за кадети. Дотогава българските кикбоксьори не престават подготовката си, като идващият им шампионат ще се състои на 22 юни в залата на „ Боил “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР