Актьорът Саша Барън Коен поздрави България часове, след като Мария

...
Актьорът Саша Барън Коен поздрави България часове, след като Мария
Коментари Харесай

„Поздравления, България!”

Актьорът Саша Барън Коен поздрави България часове, откакто Мария Бакалова се трансформира в първата българска актриса с номинация за статуетката „ Оскар”. Тя бе номинирана за най-хубава поддържаща актриса поради присъединяване си във кино лентата „ Борат 2”, в който играе с Коен.

„ Поздравления, България! Вие ни дадоха тази необикновено надарена и смела Мария Бакалова, която е туптящото сърце на „ Борат 2”. Толкова сме разчувствани за вашата историческа номинация за „ Оскар”, написа фамозният английски артист в Инстаграм.

Комедията получи номинация и за най-хубав приспособен сюжет, а сътрудникът на Мария Бакалова - Саша Барън Коен, е измежду номинираните за „ Оскар " в категорията „ поддържаща мъжка роля ", само че за кино лентата „ Процесът против Чикаго 7 ". С ролята си в „ Борат 2 " българската актриса получи редица влиятелни номинации, в това число и за „ Златен глобус ".

Българското общество обаче е разграничено. Някои са щастливи от огромния триумф на българската актриса, пробила в Холивуд, до момента в който съгласно други присъединяване ѝ е просташко, а филмът „ Борат 2 " е блудкав. Самата Бакалова написа в обществените мрежи, че номинацията ѝ за „ Оскар” е „ историческа чест” за нея. „ Не мога да повярвам”, написа още тя. „ Това е голям миг персонално за мен и за изкуството в България”, написа още Бакалова.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР