Актрисата от новия сериал „Съни бийч“ Боряна Братоева паднала лошо

...
Актрисата от новия сериал „Съни бийч“ Боряна Братоева паднала лошо
Коментари Харесай

Звезда от Съни бийч се преби на ски

Актрисата от новия сериал „ Съни бийч “ Боряна Братоева паднала неприятно на ски, откакто не решила добре уменията си в зимните спортове. Да се пребие на пистата я оставил неин другар, който сякаш трябвало да я учи да се спуска. Вместо да бъде до нея и да я направлява, той я зарязал да се оправя сама по наклона.

Понеже нямала съвсем никакъв опит, хубавицата се насочила към детската писта. Проблемите обаче я застигнали още на влека, където паднала два пъти. Да се изправи ѝ помогнало 6-годишно момиченце. Въпреки че се почувствала засрамена, Братоева самоуверено траяла напред и полетяла по снега. „ В този миг видях по какъв начин хората от лифта ме фиксират и се пробват да ме опазят. Е, не ме опазиха “, споделя актрисата. Боряна се забила в мрежата в края на пистата и се оплела в нея. Късметът обаче се оказал на нейна страна и тя се отървала без счупвания, а единствено с нерешителност, написа flagman.bg.

В хитовата тв поредност героинята на Боряна влезе стремително в сюжета от трети епизод на сериала предишния петък. Амбициозната хотелиерска наследница Виктория се влюбва в пиколото Гомес (Бойко Кръстанов), който е главната жертва на подлите проекти на героя на Явор Бахаров, който играе богат кавгаджия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР