58-годишния Стоян Алексиев е все по-бъркан в чувствата си. Преди

...
58-годишния Стоян Алексиев е все по-бъркан в чувствата си. Преди
Коментари Харесай

Не Е За Вярване! Палавникът Стоян Алексиев Пак Успя Да Опули Цяла България! Снимки, Този Път Лъсна

58-годишния Стоян Алексиев е все по-бъркан в възприятията си. Преди дни артистът още веднъж бе засечен с палавата си колежка и държанка Ивана Бобойчева. И до момента в който всички приказват, че очевидно му е омръзнало да се крият и са решили да го играят публична двойка, бай Стоян отново смени лентата!

Сега звездата от „ Откраднат живот “ е решил да си изпроси поредна амнистия и още един късмет за брака си. За да има по-голям триумф извинението му, той го е поднесъл във Вечния град. Точно около следващата порция разкрития за Стоян Алексиев и любовницата му излиза наяве, че той е бил освен с нея, само че и със със брачната половинка си Надежда в чужбина.

В края на предишния месец двамата са отпътували на сантиментално пътешестване в Италия. То е било по концепция на сластния пенсионер. Актьорът е изненадал законната си половинка в живота с екскурзия до Рим. С нея желал да се покаже още веднъж като брачен партньор за образец пред Надя и децата си. Разбира се, едва ли толкоз елементарно ще бъдат забравени всичките му грехове.



Но най-малко Стоян Алексиев е показал някаква самодейност.

Жена му от дълги години мечтаела да види Вечния град. И в този момент това нейно предпочитание е било осъществено. Вълнението за пътуването сигурно е било помрачено от слуховете, че извънбрачната случка на артиста продължава и до ден-днешен.

Звездата от трупата на Народния спектакъл направил великодушния жест да похарчи шестте заплати, които е получил при пенсионирането си, с цел да сбъдне фантазията на Надежда. В Италия двамата за няколко дни обиколили всички знакови места и се почувствали още веднъж млади и влюбени, написа retro.bg.

Явно магията на италианската столица е съумяла най-малко от елементи да изтрие всички тягости моменти в фамилния им живот в последно време. А до момента в който мнозина се чудят на съпрузите по какъв начин я карат по този начин, те не наподобяват толкоз изстинали един към различен, както допускат всички.

Близки на Стоян Алексиев и Надежда даже споделят под секрет, че двамата са се разбрали бракът им да е отворен. по този начин всеки има картбланш да кръшне от правия път. Нищо чудно е жена му на бат Стоян да не е светица и по тази причина по този начин с лека ръка да му прости!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР