35-годишният бивш турски футболист Сезер Йозтюрк, който е играл за

...
35-годишният бивш турски футболист Сезер Йозтюрк, който е играл за
Коментари Харесай

Популярен турски футболист е заподозрян в убийство. Издирват го

35-годишният някогашен турски футболист Сезер Йозтюрк, който е играл за тимове като Фенербахче, Бешикташ и Байер (Леверкузен), е търсен като обвинен за ликвидиране.

Йозтюрк е участник в случай, станал на 20 септември. Според информация на “Дейли Сабах”, той е влезнал в спор с мъж, от който изискал да реалокира паркирания си автомобил. Разправията се задълбочила с намесата на спътника на футболиста и на близки на другия мъж.

В разгара на свадата съперникът на Йозтюрк избягал, пробвайки се да стигне до място, където е имало и други хора. Футболистът е разкрил огън от първокласния автомобил, с който пътувал, и бързо напуснал региона.

В кавгата е било използвано и хладно оръжие. Починал е мъжът, който влезнал в спор с Йозтюрк, а татко му, брат му и двама негови другари са били ранени.

Йозтюрк е роден в Германия. Кариерата му стартира в академията на Байер. Той има 50 мача за дубъла на “аспирините” и още седем за първия тим. След това се озовава в Нюрнберг, където изиграва два мача, а по-късно се мести в Турция. Прекратява кариерата си през 2015 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР