Най-известната ни плеймейтка Николета Лозанова прекарва доста време в дома

...
Най-известната ни плеймейтка Николета Лозанова прекарва доста време в дома
Коментари Харесай

ГРЪМ: Николета Лозанова попиля "плазмодия" Алек Младенов!

Най-известната ни плеймейтка Николета Лозанова прекарва много време в дома си около бебето и очевидно също не е пропущала " Ергенът ". Доказателство за това е фактът, че след снощния срамен край на формата, в който Алек Младенов просто се изсули и остави Магдалена Томова и Надежда Вишева да клепят като мисири в бални рокли и да го чакат, Лозанова побесня.

И въобще не си направи труда да го скрие - в противен случай. НиЛо пусна фотоси на Алек и майка му Ксения Младенова, към които иронично написа, че родителката на еренчето е огромната победителка в предаването. А след това се изсмя на синеочкото, който доста харесвал девойките, до момента в който Ксения не пристигнала и не му споделила, че в действителност не ги харесва.

Според Николета сходно държание нито е мъжко, нито даже човешко, защото един съответен човек би се изправил очи в очи с другия и би му обяснил нещата в прав текст, с достолепие.

" Излагането не е за девойките, те не са отговорни. То е за Алек, който месеци наред го играеше огромният мъжага, а най-после се оказа, че е просто едно мамино синче, което несъмнено и обувките не може да си въже единствено. Всъщност той направи голяма услуга на двете девойки като ги отърва от себе си. Трябва да му бъдат признателни ", попиля го Николета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Николета Лозанова Алек Младенов НиЛо николета Магдалена Томова надежда вишева Ергенът плеймейтка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР