Звездата от Сандански Райна не може да преодолее тежката загуба.

...
Звездата от Сандански Райна не може да преодолее тежката загуба.
Коментари Харесай

Райна е неутешима: Кой причини мъка на певицатa?

Звездата от Сандански Райна не може да преодолее тежката загуба. Тя разгласява пост в обществената мрежа, с който си завоюва доста състрадание от почитателите си.

Преди 4  години Райна загуби своя най-верен другар, а точно кучето Карпузчо. Певицата показа в обществените мрежи фотография, на която е прегърнала домашния си любим.

" Много повече от просто тъжна дата… Толкова доста горест ми аргументи отсъствието ти в живота ми…Тези, постоянно търсещи и следящи ме очички… Много ми липсваш, Карпузче! Много ми липсвате всички… Обичам ви. ", написа Райна.

Тя е погребала няколко кучета, които приемаше като свои деца. Преди три години изненадващо умря нейната майка, което тотално я срина. От тогава не се появява в общественото пространство толкоз постоянно.

От няколко години насам изпълнителката от Сандански има връзка със съгражданина си доктор Вергил Йерусалимов, който е почитан ветеринарен доктор. Двамата се срещнали точно около четириногите другари – за никого не е загадка, че Пилето на фолка обожава животи, както и новият й обичан.

По-голямата част от времето си Райна прекарва в Сандански, с цел да е покрай обичания. Говори се, че Райна по този начин и не желае да стане майка.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР