Мъжът, осъден за опит за отвличане на тогавашния председател на

...
Мъжът, осъден за опит за отвличане на тогавашния председател на
Коментари Харесай

Дейвид ДеПейп трябва да произнесе присъда за нападение с чук срещу съпруга на бившия председател Нанси Пелоси

Мъжът, наказан за опит за похищение на тогавашния ръководител на Камарата на представителите Нанси Пелоси и нахлуване на брачна половинка й с чук, ще научи ориста си във федералния съд петък.

44-годишният Дейвид Депап беше съден в края на предходната година за опит за похищение на федерален чиновник и нахлуване против най-близкия член на фамилията на федерален чиновник. Съдебните заседатели го осъдиха и по двете обвинявания на 16 ноември 2023 година Прокурорите желаеха от арбитър Жаклин Скот Корли 40 години затвор.

Нахлуването на DePape рано сутринта в дома на Пелоси през октомври 2022 година докара до федерални, както и държавни такси. Втори развой в щатския съд ще стартира през идващите седмици.

сълзливи показания във федералния развой, Депап призна, че е нахлул в дома на Пелосис в Сан Франциско на 28 октомври 2022 година, възнамерявайки да задържи представителя за пленник и " счупи й капачките на коленете ", в случай че го е излъгала. Той също по този начин призна, че е блъснал Пол Пелоси с чук, откакто пол...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР