Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов участва в предизборна среща със

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов участва в предизборна среща със
Коментари Харесай

Борисов: Това, което сега се случва в Словакия в България можеше да стане преди три години

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов взе участие в предизборна среща със симпатизанти на партията в Хасково. Пълната зала го приветства с бурни овации.
На сцената бяха поканени водачите на листата на ГЕРБ в Хасково.

Евродепутатът Ева Майдел посочи, че от Брюксел доста добре се виждат игрите с бюджета, също и неусвоените ни средства по Плана за възобновяване и резистентност. Тя акцентира, че ГЕРБ ще търси отговорност за евросредствата, които ни се поставят.

Делян Добрев, който е и лидерът на листата, посочи че се гордее, че първи са извикали: „ Дръжте крадеца! “ По думите му сме очевидци на редица провали в ръководството и даде образец с инфлацията. „ На 9-ти юни би трябвало да викаме Неволята. Те тук в никакъв случай не са печелили избори. Ние не обещаваме фантазии, не ви продаваме илюзии, не живеем на крилата на облаците от пици от кристали “, акцентира той.

Думата бе дадена на водача на ГЕРБ, който бе посрещнат със мощни овации.

„ С цялото си почитание се отнасям към медиите. Но просто всички сме хора, имаме нашите пристрастия и не трябва да прекаляваме с тях. Слушаме от един два дни, че надали не виновността ще е на премиера Фицо, че някой отишъл да го простреля. Това не е гангстерскса война, както е във Франция, която е в Шенген, в еврозоната. Ние споделяме - това е неприемливо! Да стреляш по човек, който и да е той. И тук съм задължен да обясня пред твоите сътрудници и другари за какво преди 11-12 месеца направихме така наречен сглобка. Защото от омразата, която се насади в българите, нищо положително не чака тази страна. Нищо! От една средноевропейска страна, водеща на Балканите, сега ние изглеждаме непоносимо отвред. Това, което в този момент се случва в Словакия в България можеше да стане преди три години. Всъщност „ Промяната “ е връщане обратно, не е нищо прогресивно. Трябваше да ги оставим да покажат, че фактически са дилетанти в ръководството “, изясни Бойко Борисов.

Той напомни, че 15 милиарда са стояли три години: " Ако това беше по наше време - майка ни жална по утринните блокове. Сега - нищо. В същото време - всяка седмица по 500 милиона заеми. Парите стоят без рента, наши пари, избрани от Европа за коронавирус рецесията. Другите страни ги похарчиха, не помниха а тях, потеглиха напред. Но това не е тематика. Отива човек от ГЕРБ в утринен блок, те му споделят - ами те споделиха сътрудниците, че поради вас няма проект. Ама прочетете малко. Преди три години внесохме Плана за възобновяване. Имаше цялостно болшинство в държавното управление на Кирил Петков и Асен Василев. Защо не одобриха всичко?! Това време ни трябваше, с цел да може българите да се убедят ", съобщи Борисов.

" Добре че в Хасково имате кмет, който не се крие, тъй като нашият се крие. Има единствено едно присъединяване. За две-три седмици унищожи един град. Няма къде да се паркира ", означи още той.

Борисов изясни, че по тази причина е направил сглобката, с цел да се успокоят нещата. " Най-важното за блгарите е съединението, само че ние по-разединени не сме били в никакъв случай, в сравнение с сме в този момент. Аз съм единственоят в тази акция, който се пробва да успокоява ".

 

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР