25-годишната Екатерина Шумская, известна още като Кейт, има 10.2 милиона

...
25-годишната Екатерина Шумская, известна още като Кейт, има 10.2 милиона
Коментари Харесай

Това ли е двойницата на Скарлет Йохансон

25-годишната Екатерина Шумская, известна още като Кейт, има 10.2 милиона почитатели в TikTok. Причината да е следвана от толкоз доста хора е поразителната ѝ аналогия с актрисата Скарлет Йохансон. И Екатерина употребява това, с цел да основава видеоклипове, в които постоянно пресъздава подиуми от другите филми на холивудската звезда.
 Брад Пит, Нейтън Мийдс и това ли новият двойник на артиста
Ето го двойникът на Брад Пит

Младата версия на артиста

Екатерина е толкоз безапелационна в ролята на Скарлет, че даже се отхвърля от работата си като управител продажби в строителна компания, реалокира се от родния си град Майкоп в Москва през май и се посвещава на основаването забавно наличие в обществените мрежи.

Въпреки триумфите ѝ сега, животът не постоянно е бил елементарен за модела. Екатерина споделя, че работата като двойник е рядко срещана в Русия, само че тя желае да развие кариерата си в тази област. " Бих се радвала един ден да снима поредност от видеоклипове по какъв начин пътувам до Америка, с цел да се срещна със самата Скарлет Йохансон. Моите почитатели постоянно питат дали в миналото съм приказвал с нея или дали Скарлет знае дали живея. " Истината е, че в никакъв случай не е срещала своя двойник персонално.

Освен крачка напред в кариерата си на двойник, Екатерина също желае да направи и своето име разпознаваемо за света. " Искам да пребивавам личния си живот, а друг на Скарлет ", споделя тя. Моделът споделя, че за първи път е осъзнала невероятната си аналогия със зашеметяващата холивудска актриса, когато някои от съучениците ѝ в учебно заведение вършат мнения. " Приятели от учебно заведение пристигнаха при мен, когато бях на към 12 години и ми демонстрираха фотография на Скарлет, а аз си споделих: " Това аз ли съм? " " Те дадоха отговор: " Не, това е Скарлет Йохансон, когато е била дете " и бях в действителност сюрпризирана. "

Когато навършва 17 години, Екатерина прави първите си стъпки като модел, само че не се задържа дълго в тази сфера. " Бях много известна в моя район Русия, само че толкоз се отегчих и разстроих от непрекъснатите мнения и известия, че изтрих страницата си единствено след две седмици ", изяснява тя. Вместо това стартира работа в офис и се издига до ролята на управител продажби в строителна компания, разкриват от Metro.

Така съумява да се снабди със лична кола и апартамент до 22-годишна възраст. През 2020 година обаче стартира да усеща, че нещо липсва в живота й. " Грубо казано, една заран се разсъниха и си помислих: " Младостта ми минава около мен и скоро никой няма да ме забележи. "

Въпреки че родителите й я предизвестяват да не сменя кариерата си, Кейт залага всичко на карта, напуща работа и се пробва още веднъж да бъде модел. " По това време всички говореха единствено за TikTok. Така че взех решение да видя защо е целият този звук. " И реализира забележителни резултати.

" Тогава имаше един доста известен хаштаг, наименуван " на кого наподобявам? " в Русия. " И по този начин, Екатерина снима собствен личен видеоклип, сравнявайки себе си с холивудската си двойничка. Не след дълго видеото й събира милиони лайкове.
 #fakemelania, Мелания Тръмп и има ли първата дама на Съединени американски щати двойник
Използва ли Тръмп двойничка на Мелания

Не бихме се учудили

Не минава доста време и тя подписва преференциални рекламни контракти, след което се мести в Москва. Сега Екатерина печели задоволително, с цел да устоя и себе си, и родителите си, въпреки да не признава тъкмо какъв брой пари носи у дома всеки месец. Красавицата обаче не крие, че има един голям минус на онлайн славата, а точно, че всяка рецензия, отправена към Скарлет Йохансон, е ориентирана и към нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР