Водещият на централните вечерни новини по Нова тв оплешивява. Това

...
Водещият на централните вечерни новини по Нова тв оплешивява. Това
Коментари Харесай

Ники Дойнов оплешивява

Водещият на централните вечерни вести по Нова тв оплешивява. Това разкри издайническа фотография на журналиста от скорошното празненство по случай рождения ден на жена му Петя, написа Ретро.

Една от огромните звезди на медията Дойнов е мощно суетлив и постоянно е облечен с извънреден жанр и усет. От коридорите на Нова издават, че той към този момент бил много обезпокоен, че стартира да оплешивява и това се превръщало в негов комплекс . Още повече, че брачната половинка му е по-млада от него. Те не изключват в бъдеще, в случай че олисяването се разрасне, водещият да си присади коса, както направиха доста родни звезди от разнообразни сфери.

Николай и Петя са дружно от близо 8 лета и към този момент имат един пораснал наследник Марко, който се роди през 2017 година Телевизионерът се ожени за някогашната стюардеса Петя през лятото на 2021 година, въпреки двамата да станали родители на наследник Марко 4 години преди сватбата . Тържеството им се състоя в частна първокласна винарна край Ивайловград. За щастливия мотив един от най-богатите тв водещи у нас подари на жена си нов дом.

Цялото семейство живее в баровски апартамент, обзаведен по поръчка, намиращ се в елитна новопостроена кооперация наоколо до тази на Цветан Цветанов в столичния квартал „ Изток “. Въпреки че Ники Дойнов получава една от най-високите заплати в малкия екран, която се приказва, че е близо 20 хиляди лв. месечно , жена му предпочитала да работи и да разполага със свои приходи, a не да прахосва парите на мъжа си.

Отскоро Петя се труди в една от най-големите компании, които се занимават с спомагателното пенсионно обезпечаване , известно измежду народа като „ втора пенсия “. Позицията й е на сътрудник по продажбите, което значи, че е задължена да набира нови клиенти на компанията, а от всеки подписан контракт печелела проценти.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР