Вчера, 22 май, Новак Джокович имаше повод за празнуване, защото

...
Вчера, 22 май, Новак Джокович имаше повод за празнуване, защото
Коментари Харесай

Как Йелена Джокович поздрави Новак Джоковия за рождения му ден

Вчера, 22 май, Новак Джокович имаше мотив за празнуване, тъй като стана 37 години. Сърбинът отпразнува рождения си ден с победа номер 1100 в кариерата си на турнира Gonet Geneva Open в Швейцария.
 Новак Джокович на 37
Новак Джокович на 37

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Джокович се включи малко изненадващо в шампионата, само че го направи, с цел да придобие още малко процедура на клей преди да се включи в Roland-Garros другата седмица.

Джокович отпразнува рождения си ден на корта освен с победа в първия си мач в Женева, само че и с торта. След мача той се пошегува, че в случай че не е победил, евентуално празникът му е нямало да бъде същият. 

За да поддържат Новак Джокович, с него бе брачната половинка му Йелена и двете им деца. Самата тя използва профила си в Instagram, с цел да поздрави половинката си за празника му.

Йелена Джокович показа малко видео, на което се вижда по какъв начин двама с Новак беседват и си разменят милувки. Видеото пък е озвучено от песента на Селин Дион " Je nous veux ".
 Преди Roland-Garros - какво би трябвало да се случи, с цел да остане Новак Джокович на преди Яник Синер
Какво би трябвало да се случи, с цел да остане Новак Джокович преди всичко в тениса

Сърбинът би трябвало да даде всичко от себе си

" Честит рожден ден, малоумен, чалнат, неотклонен баща със сърце, огромно като вселената. Не че си наш, само че в действителност си най-хубавият. Обичаме те ", написа на сръбски Йелена под видеото.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР