Принц Едуард и съпругата му Софи в повечето случаи са

...
Принц Едуард и съпругата му Софи в повечето случаи са
Коментари Харесай

Принц Едуард и херцогинята на Единбург Софи - кралската двойка в сянка

Принц Едуард и брачната половинка му Софи в множеството случаи са малко настрана от вниманието, с което са обсипвани крал Чарлз и децата му. Въпреки това двойката е една от най-обичаните от почитателите на кралското семейство.
 Софи Есекс - дамата, при която принц Уилям търси и намира поддръжка
Софи Есекс - дамата, при която принц Уилям търси и намира поддръжка

Важни освен за него, само че и за целия кралски двор

Днес, 19 юни, Едуард и Софи, които след възкачването на Чарлз на престола, са херцози на Единбург, означават своята сребърна женитба. По този мотив те разгласиха два нови свои портрета в формалните профили на кралското семейство.

Виждаме двамата в двора на дома им в Съри, където двамата театралничат на идиличния декор на къщата си. Облечени са в допълващи се цветове, което единствено затвърждават това, в което имат вяра почитателите им - че са крепко семейство.

" Благодарни сме за всички благи и прелестни пожелания, които получихме за сребърния си празник. Пожелаваме на всички, които също честват годишнина, специфичен ден ", се споделя в текста.

60-годишният принц Едуард е най-малкото дете на Елизабет Втора и принц Филип. В началото на 90-те години той се среща с пиар специалистката Софи Хелън Рис-Джоунс по време на тенис събитие.
 Снимка 670360

Двамата се женят на 19 юни 1999 година в параклиса на замъка Уиндзор. Двамата имат две деца - 20-годишната и 16-годишният Джеймс, херцог на Уесекс. " Успяваме да одобряваме всичко със смях през множеството време и се обичаме, което пък е най-важното от всичко ", разяснява брака си принц Едуард, напомнят Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР