Емили Тротинетката загърби най-голямото конфесионално събитие на родната ЛГБТИ общност

...
Емили Тротинетката загърби най-голямото конфесионално събитие на родната ЛГБТИ общност
Коментари Харесай

Емили Тротинетката в драма: Няма да ходя на прайда, не ме възприемат като жена!

Емили Тротинетката загърби най-голямото " конфесионално " събитие на родната ЛГБТИ общественост - прайда на 22 юни. Скандалното 21-годишно блонди от Плевен се изцепи, че е афектирана на гей хората у нас. Тротинетката не уточни с какво тъкмо са я засегнали представителите на тази общественост, само че " България Днес " разбра от вътрешни източници, че Емилито се тръшкала най-много от това, че не я възприемали като " жена лесбийка ".

Наскоро обичаната на културиста и участник във " Фермата " Тихомир Рангелов даже заплаши, че ще съди всички, които си разрешават да я назовават " бивше момче ".

" Емили може и да се счита за жена, само че до момента в който не се подложи на интервенция за промяна на пола, това е единствено в нейното въображение ", разясняват гей деятели.

Те акцентират, че никой не принуждава Тротинетката да ляга под ножа, а че това било нейно заявено обществено предпочитание още преди повече от година. Засега обаче трансмомичето остава с желанията си да се трансформира в " биологична жена " в клиника в Белград. Преди време избраницата на ексатлета разгласи, че гей жена на над междинна възраст, която си е сменила пола, й дала 10 000 евро за интервенцията. " И даже не изиска да й ги връщам ", разгласи тогава Емили.

Бившето момче, което се пресели преди година и половина и заживя с Рангелов в жилището му в морската столица, обаче икономисва обстоятелството, че спорът му с гей общността у нас бе провокиран и от " неприличното държане на Емили " в единствения столичен бар за лесбийки . По време на ваучър в заведението Тротинетката се разголила и се отдала на " мръсни танци " със свои приятелки. Това възмутило присъстващите девойки и се стигнало до извеждането й от бара с последвала възбрана да си подава въобще носа там, която още не била вдигната, научи вестникът.

Междувременно " любовната триада ", в която обитаваха във Варна Емили и Тихомир, се е разпаднала дефинитивно, разкри самото блонди. От нея към този момент вечно по думите й е напъдена 31-годишната софиянка Елизабет Зарева, която Тротинетката и някогашният културист бяха прибрали в тогавашната си квартира в региона на Южния парк в столицата. В началото на септември м.г. тримата се явиха в " Съдебен спор ", като ексмомчето и Рангелов упрекнаха Елизабет в скандалджийство и потрошаване на мебели и мебелировка.
 Тихомир, Тротинетката и Елизабет живяха близо две години като " любовно трио "

Те завоюваха тв процеса, като Зарева трябваше да им заплати и 5000 лева обезщетение за нанесени материални вреди. После Емили и Тихомир се смилиха и още веднъж пуснаха зеленооката брюнетка в дома си.

Преди няколко дни въпреки всичко се е стигнало до финален раздор.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР