Учителят от НАТФИЗ обиждал жестоко наследничката на певицата, тя се

...
Учителят от НАТФИЗ обиждал жестоко наследничката на певицата, тя се
Коментари Харесай

ГАДНЯР: Преподавател съсипал щерката на Тони Димитрова, прокудил я от НАТФИЗ

Учителят от НАТФИЗ обиждал грубо наследничката на певицата, тя се отказала от следването

" Аз съм грубиянка и пея като шкурка. "

Признанието направи пред " България Днес " певицата Тони Димитрова, на която й следва национално турне, което ще стартира с концерт на 8 юни в зала 1 на НДК.

Билетите за идните й изяви са съвсем разпродадени, тъй като Тони е безспорна фаворитка на България.

Запитана дали на сцената ще се качи със своята надарена щерка Магдалена, с която има дует, изпълнителката сподели: " Тя има доста тънък и гальовен поетичен глас и пее доста красиво за разлика от мен, аз съм грубиянка, аз пея като шкурка ". Изпълнителката на " Обещания " описа, че щерка й се насочила в друга сфера и приключва криминалистика.

Наследницата на Тони Димитрова, откакто взела тапия за приблизително обучение от бургаска гимназия, била призната и изкарала една година като студент в НАТФИЗ.

" Дъщеря ми си потегли оттова грубо разочарована, потисната и съвсем депресирана. Имаше един учител, не желая да му споделям името, в този момент работи в чужбина, който грубо беше унизил Магдалена. Много бих желала някой ден на този човек да му видя очите и да го попитам какво толкова направи щерка ми, че да го предизвика и с толкоз тежки думи да я наскърбява, още повече че и той има щерка студентка? Този учител я беше унищожил ", ядосва се Димитрова.

След това наследницата й кандидатствала в Художествената академия и още на приемния изпит спечелила благосклонностите на Греди Асса, който я обсипал с похвали за гения й. Приели я в специалността " Дизайн ".

" Не познавам Греди Асса, знам единствено, че е извънреден художник. Явно е и доста добър човек с огромно сърце " , описа изпълнителката на " Ах, морето " и добавя: " Искам, като видя някой ден Греди Асса, да му целуна ръка, тъй като изкара от прочувствената мъка и излекува Магдалена от унижението, на което бе подложена в НАТФИЗ. "

След това обаче Асса се разболял и спрял да преподава на студентите. Дошла и Коронавирус пандемията.

Един ден гласовитата щерка на Тони Димитрова я попитала: " Мамо, помниш ли, че като бях ученичка, доста желаех да стана криминалист, и в този момент желая. Но не знам дали ще ме подкрепиш, тъй като минах през НАТФИЗ, след това през академията... ".

Тогава певицата отвърнала: " Дете, ти си единствено на 20 година и в този момент ти е времето да сменяш, да променяш, да се търсиш! Давай самоуверено, гони фантазиите си! ". Магдалена незабавно се впуснала на приемните изпити и влезнала мечтаната от нея криминалистика. Тази година тя приключва специалността, следва й да се насочи към магистратура. А дали някой ден още веднъж ще се качи на сцена да пее с майка си, следва да разберем.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР