Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис се усмихваха и

...
Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис се усмихваха и
Коментари Харесай

Джордж, Шарлот и Луис се смеят с усмихната Кейт Мидълтън в Trooping the Colour

Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис се усмихваха и махаха с майка си, принцесата на Уелс, до момента в който пътуваха дружно в щатска карета надолу Мола.

Триото прави първото си огромно кралско появяване за годината на формалния церемониал за рождения ден на своя дядо крал Чарлз през днешния ден. Деветгодишната Шарлот беше забелязана да се усмихва на тълпите, до момента в който шестгодишният Луис махаше от прозореца по време на огромния фамилен миг. Баща им, принц Уилям, взе участие във военния церемониал на кон.

Шарлот сияеше, до момента в който носеше тъмносиня рокля с бял лък, с коса, вързана обратно от лицето. Малкият Луис беше облечен в тъмносин блейзър, бяла риза и синя вратовръзка, до момента в който гледаше превъзходните гледки и седеше до майка си.

След пътуването си с карета от Бъкингамския замък до парада на конната армия, кралските особи ще гледат военния театър от прозорец, преди да се върнат назад към двореца с каретата си. По-късно 10-годишният Джордж, Шарлот и Луис се чакат на балкона на Бъкингамския дв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР