След жестокия скандал със съседката си актьорът Христо Шопов е

...
След жестокия скандал със съседката си актьорът Христо Шопов е
Коментари Харесай

Христо Шопов продава къщата си след скандала със съседката Патриша

След жестокия скандал със съседката си артистът Христо Шопов е решил да продаде къщата си в софийския квартал „ Малинова котловина “ и да заживее в различен парцел със своята брачна половинка Мариана Станишева . В късните часове на 23 февруари Шопов бе арестуван, откакто съседката му Патриша Тийвс, която е гражданка на Люксембург, подала сигнал на 112, че артистът я е блъснал и заплашил с револвер, насочвайки го към нея с думите: „ Ще те гръмна в лицето! “. По-късно стана ясно, че макар че има оръжия, Шопов размахал връзка с ключове пред лицето на съседката си, написа Ретро.

До грозната препирня се стигнало, откакто преди този момент колата на Патриша била запушена от тази на брачната половинка на артиста - Мариана. Тийвс вдигнала чистачката на колата и си поръчала такси, с което отишла на вечеря. Когато се върнала малко след среднощ, намерила свята чистачка счупена. Тогава тя позвънила на вратата на Шопови, с цел да им желае пояснение. По думите й Христо Шопов се появил на вратата с револвер и го насочил към главата й, след което я блъснал. 36-годишната жена сподели видео от случая, от което обаче не се вижда какво държи артистът в ръката си. Според юриста на Шопов - Ина Лулчева, артистът е държал ключове, а не огнестрелно оръжие и е бил съзнателно провокиран от съседката си, която целяла провокация за да провокира гръмък медиен скандал поради известността на своя съсед. Заради това и решила да запише видео от случката. След голямата ескалация на абсурда известният артист към момента не може да преглътне ужаса, а негови познати споделят, че възнамерява да продаде къщата си в „ Малинова котловина “,

тъй като не може да свикне с мисълта, че в бъдеще ще би трябвало да живее в непосредствена непосредственост до дамата, която му издейства белезници на ръцете. Съпругата му към този момент е направила огледи на къщи в други квартали в София, само че към този момент не е разкрила нищо уместно. Сред разновидностите, които Шопов и половинката му обмислят, е да си построят нова къща в софийското село Лозен, защото са намерили прекрасен имот, препоръчан им съвсем без пари от техен дълготраен фамилен другар.  Силно евентуално е до момента в който къщата стане подготвена, семейство Шопови да се изнесат чартърен в различен парцел, с цел да не се засичат със съседката си.

Въпреки че Софийския областен съд освободил от ареста Шопов и уточни, че няма доказателства да я заплашил потърпевшата с револвер, известни артист към момента е застрашено от присъда за закана за ликвидиране и “засягане на телесната цялост ” на Тийвс. Очаква се да стане подготвена експертизата на сниманите фрагменти от телефона на Патриша. Техническите експертизи на видеата могат да лишават сред 6 и 8 месеца.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР