Зa кризата в отношенията между Ивелина Чоева и Александър Кадиев

...
Зa кризата в отношенията между Ивелина Чоева и Александър Кадиев
Коментари Харесай

Oще преди брака: Мамин Сашко отсвири жена си

Зa рецесията в връзките сред Ивелина Чоева и Александър Кадиев стана ясно в обществените мрежи. Мамин Сашко и казвал „ Не “, тъй като предпочитал да играе. На молбите на Ивелина, която стои зад кадър във видеото, след приятната разходка и още по-приятната вечеря да гледат прекрасен филм, той дава отговор негативно. Имало да си играе, по думите му.

Кадиев е толкоз разпален по игрите, че даже тегли плюшени играчки от автомат. За геймърите несъмнено е разбираемо държанието му, само че какво мисли възможната му бъдеща брачна половинка по въпроса, скоро ще стане ясно.

Наскоро пък водещият на редица излъчвания и артист реши са се подиграе с ергенът Алек и си пусна хумористично видео в обществените мрежи. Реши са осмее мъжа, за който 26 девойки се бориха в продължение на няколко месеца. На смешка, несъмнено, Сашо сподели, че Алек го е детронирал:

" Не знам да се веселя ли, да рева ли? Имам една добра и една неприятна вест за вас. Добрата е, че към този момент не съм мамино синче номер едно в България. Изместиха ме, детронираха ме " – споделя Сашо във видеото.

Ще се дами за манекенката през август, като купонът ще е отвън града – в лозя, а водеща ще бъде Милица Гладнишка.

Източник: hotnews.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР