Емрах Стораро, който до скоро се изявяваше в Денсиг старс“,

...
Емрах Стораро, който до скоро се изявяваше в Денсиг старс“,
Коментари Харесай

Емрах Стораро стана за смях: Оказа се неграмотен

Емрах Стораро, който до скоро се изявяваше в „ Денсиг старс “, пусна стори в обществените мрежи, с което се изложи тотално. Изписа българска дума по метод, по какъвто до момента не сме виждали и всички се хванала за главите от изненада.

В Инстаграм виждаме Фики, който тренира в личния си хол. Решил е да се отърве от насъбраните килограми, откакто  е женен мъж.

" Завръща се грандиьозно ", е написал необразованият правоприемник на фамилия Стораро. Феновете останаха в ступор.

" Защо употребява думи, които не знае по какъв начин се пишат " ; " Такива неграмотници трябват да ровят кофите за отпадък " ; " Ама турски несъмнено знае, но се вършат на българи, тъпа фамилия " ; " Дано банкрутират и няма пари за филия самун, такива необразовани хора не би трябвало да живеят добре ", са единствено дребна част от мненията в мрежата. „ На какво се възхищава младото потомство, такива хора не би трябвало да дават образец “ – гласи различен коментар.

Емрах очевидно не е посещавал учебно заведение и часовете по български език. Е, да- кой да обикаля кръчмите и да сменя мадамите като носни кърпи? Изцепките му са доста, кара с превишена скорост и пуска клипчета, с цел да се похвали.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР