Кметът на София уважи извънредното заседание на СОС за реорганизацията

...
Кметът на София уважи извънредното заседание на СОС за реорганизацията
Коментари Харесай

Васил Терзиев с ново 20 – предлага работна група да анализира и после да посочи корекции по „Патриарха“

Кметът на София почете изключителното съвещание на СОС за реорганизацията на „ Патриарха “. Той изрази страдание, че сме в предизборна конюнктура и този план тръгнал да го прави преди избори, тъй като „ всеки се пробва да гради акция “. Терзиев съжали, че нямало време за връзка с районните кметове и жителите за придвижването

„ Следващият план няма да търпи грешките на този. Няма дебелоглав желаеме да решим проблемите “, зарече се кметът.

Той разяснява, че е имал за концепция да не се затруднява автомобилния трафик, да има велосипедни алеи и това да бъде осъществено с допустимо минимум изгубени места за паркиране. „ С някои неща се справихме, с някои не “, направи оценка кметът на София. Според него трябвало да се довърши планът, да се направи група от всички страни и тя за няколко месеца да гледа данните и да търси решение, с цел да се нанесат корекции. 

„ Вече на работещ план да се видят дефицитите и да се отстранят. Никой не е ням или кьорав “, съобщи Васил Терзиев.

Общинските съветници от ГЕРБ се възмутиха като Прошко Прошков съобщи, че е трябвало да има план с печати, а не презентации.

„ Не сме срещу велосипедистите, само че вие започнахте зорлен “.

„ Ако имаше подписан план, Бонев щеше да го е посочил и закачил на всяко колче. Това не е единствено план за реограницазия, а мащабите му набъбват, тъй като има нещо нелегално “, разяснява Антон Хекимян.

„ Възмутителна е вашата непримиримост, казусът е комукационен, а неудобството освен на живущите, само че и на преминаващите. Сега откакто дадохте 1 милион лв., ще вършим работна група “, добави от своя страна Иван Таков от Българска социалистическа партия. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР