Германците трябва да се подготвят за още 4-5 месеца строги

...
Германците трябва да се подготвят за още 4-5 месеца строги
Коментари Харесай

Германският министър на икономиката със стряскощо предупреждение към сънародниците си

Германците трябва да се подготвят за още 4-5 месеца строги ограничителни мерки, за да се спре нарастването на броя на заразените с коронавирус. Не трябва да очакват сегашните мерки бързо да бъдат разхлабени, каза министърът на икономиката Петер Алтмайер пред седмичника " Билд ам зонтаг ", предаде БТА, позовавайки се на Ройтерс.

Все още най-лошото не е преминало, коментира той, имайки предвид броя на заразените. Не можем да си позволим ту да отваряме, ту да затваряме икономиката, каза още Алтмайер. Германия въведе пакет от мерки, с които да се ограничи втората вълна от пандемията. Ресторантите са затворени, но училищата и магазините все още са отворени, припомня Ройтерс.

Броят на потвърдените случаи на заразени с коронавирус в Германия за денонощие е нараснал с 16 947 до общо 790 503 от началото на епидемията в страната по данни на института " Роберт Кох ".

Алтмайер подчерта, че Германия трябва да не бърза с разхлабването на мерките. Ако не искаме дни с 50 000 новозаразени, както бе във Франция преди няколко седмици, трябва да доведем нещата докрай, не непрекъснато да спекулираме кои мерки могат отново да бъдат разхлабени, каза той пред " Билд ам Зонтаг ". Всички страни, които вдигнаха ограниченията прекалено рано плащат висока цена под формата на изгубени човешки животи, каза той.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15045  Заразените с ковид в Полша към този момент са над 700 000 души Заразените с ковид в Полша към този момент са над 700 000 души  Четири жертви на COVID-19 в Хасковска област за последното денонощие Четири жертви на COVID-19 в Хасковска област за последното денонощие  Проф. Момеков: Ползи против COVID-19 демонстрират доста малко лекарства

Проф. Момеков: Ползи против COVID-19 демонстрират доста малко лекарства
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР