Дейвид Соломон съвместяваше ролята на главен оперативен директор с Харви

Дейвид Соломон съвместяваше ролята на главен оперативен директор с Харви ...

......... финансовите си резултати. За тримесечието, приключващо на 30 юни, институцията отчита 19% ръст на приходите си до 9.4 млрд. долара, а общо за първите шест месеца на годината увеличението е с 22% до 19.4 млрд. долара. Нетната печалба за полугодието скача с 32% до 5.3 млрд. долара, съобщава още BBC.


Необмислените изказвания на Илън Мъск за пореден път удрят акциите

Необмислените изказвания на Илън Мъск за пореден път удрят акциите ...

......... май книжата на компанията отчетоха подобно поевтиняване след друго непремерено изказване на Мъск, когато по време на един от традиционните разговори с анализатори по повод финансовите резултати на дружеството мениджърът им се скара за "скучните им въпроси". В резултат на това Tesla загуби 2 млрд. долара от пазарната си капитализация.


Председателят на парламентарната Комисия за наблюдение на приходните агенции и

Председателят на парламентарната Комисия за наблюдение на приходните агенции и ...

......... народни представители от всички парламентарни сили и въпреки протестите на малките търговци на горива.Проектът създаде сътресения в редиците на Обединени патриоти. Срещу текстовете застана вицепремиерът и лидер на НФСБ Валери Симеонов, който заяви, че ще сезира Европейската комисия, тъй като с приетите изменения се нарушават европейски директиви и конкурентни права.


През март и април акциите на Facebook бяха под натиск,

През март и април акциите на Facebook бяха под натиск, ...

......... на планетата е, че трима от тях – Зукърбърг, Бъфет и Гейтс, са част от инициативата на Бъфет The Giving Pledge, според която всеки подписан милиардер трябва да дари за благотворителност поне 50% от състоянието си. И тримата са обещали, че ще дарят не 50, а 99% от състоянието си.


© Цветелина Белутова Светла Лесова оглави управителния съвет на новосъздаденото сдружение

© Цветелина Белутова Светла Лесова оглави управителния съвет на новосъздаденото сдружение ...

......... директор на "Мондейлиз България". Преди това е била директор "Продажби" в компанията за Източна Европа, Близкия изток и Африка. Работила е и в българското подразделение на Procter&Gamble, като последната й позиция е била на изпълнителен директор за България. Новото сдружение "Храни и напитки България" ще се издържа от членски внос.


© Юлия Лазарова Народният представител от БСП Антон Кутев беше единственият,

© Юлия Лазарова Народният представител от БСП Антон Кутев беше единственият, ...

......... хора в държавата, които могат да правят каквото си поискат и никой в държавата, дори и Народното събрание, може по някакъв начин да реагира"."Няма никакво съмнение, че в България един от основните проблеми на демокрацията е смесването на политиката и бизнеса и то често пъти в недопустими размери", обобщи Кутев.© Капитал Още по темата Горещото лято на яхтения бизнес Марините

© Капитал Още по темата Горещото лято на яхтения бизнес Марините ...

......... понеделник. Указът за награждаването трябва да бъде подписан от президента.Стойността на орден "Стара планина" като най-високо отличие отдавна девалвира в обществото. Негови носители са агентите на ДС и бизнесмени Петър Манджуков, Тодор Батков, Ахмед Доган и др., които бяха наградени в мандата на президента Георги Първанов, също агент на ДС.


Скандалът избухна докато течеше драмата с оставката на министър Бисер

Скандалът избухна докато течеше драмата с оставката на министър Бисер ...

......... тя е "един от най-активните заместник-министри", а оставката й ще се отрази негативно на работата по множество важни процеси. Вицепремиерът Валери Симеонов също заяви, че не е съгласен с оставката й и че тя е пожертвана от премиера. Майките от палатковия лагер пък поискаха от премиера още оставки и реформи.


Радосвет Радев [Българска стопанска камара] Изпълнителният директор на

Радосвет Радев [Българска стопанска камара] Изпълнителният директор на "Дарик радио" ...

......... и председател на съвета на директорите на "Геология и геофизика", "Дарик имоти България" и "Доверие-Капитал", се посочва в разпространената от БСК биографична справка за новия председател. Участва в управлението и на "Доверие-Брико", курортен комплекс "Албена" и "Елит"-Павликени, както и в надзорните органи на "Медика" и на "Доверие – Обединен холдинг".


Още по темата Стремежът на

Още по темата Стремежът на "Найки" към "Реал" (Мадрид) може ...

......... за последните 20 години се завръща в баскетбола. През 1998 г. тя сключи 10-годишен договор с Крис Картър, който продължи само 2 години, а след това подписа доживотен договор с Уолт Фрейзър, вероятно най-популярният баскетболист, работил за Puma. Веднага на пазара излезе обновена версия на негови кецове от 1973 г.


Германската прокуратура заведе дело срещу Руперт Щадлер миналата седмица по

Германската прокуратура заведе дело срещу Руперт Щадлер миналата седмица по ...

......... път.Екостандартът WLTP става задължителен в Европа от 1 септември, като заменя остарелия NEDC (New European Driving Cycle). Volkswagen трябва в много кратки срокове да сертифицира по новите правила над 200 варианта на своите модели. WLTP се отличава с много по-строги стандарти и тестовете ще продължават 3-4 пъти по-дълго от досега.Карлос Гон, изпълнителен директор на Renault, загатва, че може би

Карлос Гон, изпълнителен директор на Renault, загатва, че може би ...

......... за 2018 г.Миналата година Карлос Гон приключи прякото управление на Nissan и вече е започнал постепенно да намалява дневните си бизнес ангажименти в Renault. Голяма част от оперативното ръководство е поето от заместника на Гон, Тиере Болоре. Болоре също прие 20-процентoво намаление на заплата при подписване на сегашния си договор.


Рей Далио Още по темата Най-успешните фонд мениджъри през 2016

Рей Далио Още по темата Най-успешните фонд мениджъри през 2016 ...

......... и дронове, както и "най-модерното медийно оборудване". Далио подкрепя различни океански изследвания от няколко години, като през 2012 г. дари 5 млрд. долара, личната си яхта и друго оборудване на работещата в областта организация Woods Hole Oceanographic Institution, която сега също е част от партньорите на OceanX, съобщава още CNBC.


Включването на Щадлер в списъка със заподозрените може да доведе

Включването на Щадлер в списъка със заподозрените може да доведе ...

......... след разкритията за Volkswagen, компанията му призна, че е използвала програми, прикриващи нивото на вредни емисии. Преди да застане начело на Audi през 2007 г., Щадлер беше довереник и бивш асистент на тогавашния председател на борда на директорите на Volkswagen Фердинанд Пийх, който е и патриархът на цялата автомобилна група.


© Надежда Чипева Още по темата Пирова победа за тираджиите Европейският

© Надежда Чипева Още по темата Пирова победа за тираджиите Европейският ...

......... се връщат на три седмици.Тези мерки идват в отговор на призива на новия любимец на Брюксел Еманюел Макрон за борба със социалния дъмпинг, т.е. конкуренцията от Източна Европа. За успокоение на Новаков никой от българските му колеги (или журналисти) не схвана по време на самото гласуването тънката подмяна на изискванията.


[БАА] Още по темата Лекторите на годишната аутсорсинг конференция: Елиас

[БАА] Още по темата Лекторите на годишната аутсорсинг конференция: Елиас ...

......... върху аутсорсинг индустрията, възможните сценарии за развитието на BPO, ще бъде ли радикално променен бизнесът, за да влезе в нова ера на развитие, дали България е способна да поеме водеща роля в по-нататъшната дигитализация на бизнес процесите и да определи глобалните тенденции, и други. Повече информация за събитието на http://sourcingexcellenceconference.com[БАА] Още по темата Лекторите на Годишната аутсорсинг конференция: Крис

[БАА] Още по темата Лекторите на Годишната аутсорсинг конференция: Крис ...

......... върху аутсорсинг индустрията, възможните сценарии за развитието на BPO, ще бъде ли радикално променен бизнесът, за да влезе в нова ера на развитие, дали България е способна да поеме водеща роля в по-нататъшната дигитализация на бизнес процесите и да определи глобалните тенденции и други. Повече информация за събитието на http://sourcingexcellenceconference.com


Под ръководството на Шулц Starbucks се превърна във водещата кафе

Под ръководството на Шулц Starbucks се превърна във водещата кафе ...

......... за да преведе компанията през финансовата криза. Сега от веригата съобщават, че Шулц ще остане начело на борда до края на юни, след което ще получи титлата почетен председател. Досегашната му позиция ще бъде заета от Майрън Улман, който в момента е член на борда на директорите, пише още FT.


Уорън Бъфет Още по темата Бъфет, Мъск и средновековни ровове,

Уорън Бъфет Още по темата Бъфет, Мъск и средновековни ровове, ...

......... мениджъри на хедж фондове като милиардера Дейвид Айнхорн, който е член на борда на директорите на General Motors и управител на фонда Greenlight Capital, и Тед Вешлер, който спечели наддаването през 2010 и 2011 г., след което започна работа като инвестиционен мениджър в компанията на Бъфет Berkshire Hathaway, припомня Bloomberg.


[GSA] Още по темата Аутсорсинг еволюция Облачните технологии, изкуствения интелект,

[GSA] Още по темата Аутсорсинг еволюция Облачните технологии, изкуствения интелект, ...

......... върху аутсорсинг индустрията, възможните сценарии за развитието на BPO, ще бъде ли радикално променен бизнесът, за да влезе в нова ера на развитие, дали България е способна да поеме водеща роля в по-нататъшната дигитализация на бизнес процесите и да определи глобалните тенденции, и други. Повече информация за събитието на http://sourcingexcellenceconference.com.


[БАА] Още по темата Лекторите на Годишната аутсорсинг конференция: Дарина

[БАА] Още по темата Лекторите на Годишната аутсорсинг конференция: Дарина ...

......... върху аутсорсинг индустрията, възможните сценарии за развитието на BPO, ще бъде ли радикално променен бизнесът, за да влезе в нова ера на развитие, дали България е способна да поеме водеща роля в по-нататъшната дигитализация на бизнес процесите и да определи глобалните тенденции, и други. Повече информация за събитието на http://sourcingexcellenceconference.com


По традиция наградените се включиха в обща снимка © Юлия Лазарова

По традиция наградените се включиха в обща снимка © Юлия Лазарова ...

......... принос в развитието на осигуряването, за Данчо Данчев, главен изпълнителен директор на "Дженерали Застраховане", за принос в застраховането, за Николай Марев, главен изпълнителен директор на "ДСК Родина" за цялостен принос в развитието на българското осигуруване и за Янаки Янакиев от "Амарант- България" за принос в развитието на посредничеството в застраховането.


[БАА] Още по темата Лекторите на Годишната аутсорсинг конференция: Дарина

[БАА] Още по темата Лекторите на Годишната аутсорсинг конференция: Дарина ...

......... върху аутсорсинг индустрията, възможните сценарии за развитието на BPO, ще бъде ли радикално променен бизнесът, за да влезе в нова ера на развитие, дали България е способна да поеме водеща роля в по-нататъшната дигитализация на бизнес процесите и да определи глобалните тенденции и други. Повече информация за събитието на http://sourcingexcellenceconference.com


[Tenko Nikolov] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна

[Tenko Nikolov] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна ...

......... Иън Уортън, творчески директор на дигиталната агенция AKQA- Монти Мъмфорд, технологичен журналист- Марио Берта, съосновател и изпълнителен директор на FlySpaces- Кърк Джонсън, бизнес директор в Wieden + Kennedy- Джесика Джиолио, писател и стратегически директор в компанията за маркетинг на клиентското преживяване Sprinklr- Айелет Ноф, съосновател на PR агенцията Blonde 2.0


Михал Безак има богат технологичен опит в управлението на електронни

Михал Безак има богат технологичен опит в управлението на електронни ...

......... развиващия се свят на fintech индустрията - новата икономика, която обединява усилията на високотехнологичните фирми и финансовия сектор и по данни на KPMG само през 2017 г. е привлякла финансиране от $31 млн.Форумът ще се проведе на 30 май в Sofia Event Center.Повече за събитието може да откриете на https://events.economedia.bg/en/event/81.


© Joe Skipper Още по темата Бъфет, Мъск и средновековни ровове,

© Joe Skipper Още по темата Бъфет, Мъск и средновековни ровове, ...

......... посочват медиите в САЩ, ако проектът Pravda действително се осъществи, това няма да бъде първият път, в който Мъск прави нещо по идея на Twitter размишленията си и подстрекаван от феновете си в мрежата. Така например той кръсти една от компаниите си The Boring Company заради предизвикателство именно в Twitter.


[БАА] Още по темата Българският аутсорсинг сектор може да достигне

[БАА] Още по темата Българският аутсорсинг сектор може да достигне ...

......... върху аутсорсинг индустрията, възможните сценарии за развитието на BPO, ще бъде ли радикално променен бизнесът, за да влезе в нова ера на развитие, дали България е способна да поеме водеща роля в по-нататъшната дигитализация на бизнес процесите и да определи глобалните тенденции и други. Повече информация за събитието на http://sourcingexcellenceconference.com


[Jeko Kolev] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна

[Jeko Kolev] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна ...

......... Иън Уортън, творчески директор на дигиталната агенция AKQA- Монти Мъмфорд, технологичен журналист- Марио Берта, съосновател и изпълнителен директор на FlySpaces- Кърк Джонсън, бизнес директор в Wieden + Kennedy- Джесика Джиолио, писател и стратегически директор в компанията за маркетинг на клиентското преживяване Sprinklr- Айелет Ноф, съосновател на PR агенцията Blonde 2.0


© Надежда Чипева Още по темата Румен Радев се похвали с

© Надежда Чипева Още по темата Румен Радев се похвали с ...

......... март в София руският патриарх предизвика скандал с острата си реакция на изразената от президента благодарност към войните от различни националности, паднали за свободата на България. Причина за хладния му прием в Москва сега може да е фактът, че Радев все пак потвърди принадлежността на страната към ЕС и НАТО.


Ирена Тодорова Ирена Тодорова става изпълнителен директор на Регионалния център

Ирена Тодорова Ирена Тодорова става изпълнителен директор на Регионалния център ...

......... Африка българинът Тодор Янев става председател на управителния орган. Кандидатурата му беше гласувана на 30-тата годишна среща на групата в Торонто, Канада. Мениджърът е управител на създадената преди 25 години едноименна рекламна агенция "Янев и Янев", която е единственият български член на мрежата на WorldCom, в която членуват 83 компании.


Още по темата Лекторите на Fintech Summit: Как се одобрява

Още по темата Лекторите на Fintech Summit: Как се одобрява ...

......... развиващия се свят на fintech индустрията - новата икономика, която обединява усилията на високотехнологичните фирми и финансовия сектор и по данни на KPMG само през 2017 г. е привлякла финансиране от $31 млн.Форумът ще се проведе на 30 май в Sofia Event Center.Повече за събитието може да откриете на https://events.economedia.bg/en/event/81.>


[Barry Simpson] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна

[Barry Simpson] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна ...

......... Иън Уортън, творчески директор на дигиталната агенция AKQA- Монти Мъмфорд, технологичен журналист- Марио Берта, съосновател и изпълнителен директор на FlySpaces- Кърк Джонсън, бизнес директор в Wieden + Kennedy- Джесика Джиолио, писател и стратегически директор в компанията за маркетинг на клиентското преживяване Sprinklr- Айелет Ноф, съосновател на PR агенцията Blonde 2.0


Стейси Кънингам [NYSE] За пръв път в 226-годишната йи история

Стейси Кънингам [NYSE] За пръв път в 226-годишната йи история ...

......... част от екипа на NYSE от 2012 г., а от юни 2015 г. е главен оперативен директор. Преди това тя е работила за конкурентния борсов оператор Nasdaq, който миналата година назначи за главен изпълнителен директор Адина Фридман, която се превърна в първата жена начело на глобална фондова борса, припомня изданието.


© Цветелина Белутова Още по темата Банката като ускорител за стартъпи

© Цветелина Белутова Още по темата Банката като ускорител за стартъпи ...

......... развиващия се свят на fintech индустрията - новата икономика, която обединява усилията на високотехнологичните фирми и финансовия сектор и по данни на KPMG само през 2017 г. е привлякла финансиране от $31 млн.Форумът ще се проведе на 30 май в Sofia Event Center.Повече за събитието може да откриете на https://events.economedia.bg/en/event/81.


Управляваната от Дъг Макмилън верига хипермаркети Walmart има над два

Управляваната от Дъг Макмилън верига хипермаркети Walmart има над два ...

......... подреждането обаче е за Xerox – производителят на копирна техника се смъква със 129 позиции до 291-во място. На обратния полюс е производителят на електромобили Tesla, който се изкачва със 123 места до номер 260. Едва 24 от 500-те дружества в подреждането са ръководени от жени, отбелязват още от Fortune.


Златолина Мукова е съдружник във фонда за рисков капитал NEVEQ.

Златолина Мукова е съдружник във фонда за рисков капитал NEVEQ. ...

......... развиващия се свят на fintech индустрията - новата икономика, която обединява усилията на високотехнологичните фирми и финансовия сектор и по данни на KPMG само през 2017 г. е привлякла финансиране от $31 млн.Форумът ще се проведе на 30 май в Sofia Event Center.Повече за събитието може да откриете на https://events.economedia.bg/en/event/81.


[Anton Evangelatov] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна

[Anton Evangelatov] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна ...

......... Иън Уортън, творчески директор на дигиталната агенция AKQA- Монти Мъмфорд, технологичен журналист- Марио Берта, съосновател и изпълнителен директор на FlySpaces- Кърк Джонсън, бизнес директор в Wieden + Kennedy- Джесика Джиолио, писател и стратегически директор в компанията за маркетинг на клиентското преживяване Sprinklr- Айелет Ноф, съосновател на PR агенцията Blonde 2.0


Още по темата Управлявай тези финанси Какво ново при приложенията

Още по темата Управлявай тези финанси Какво ново при приложенията ...

......... бързоразвиващия се свят на fintech индустрията - новата икономика, която обединява усилията на високотехнологичните фирми и финансовия сектор и по данни на KPMG само през 2017 г. е привлякла финансиране от $31 м.Форумът ще се проведе на 30 май в Sofia Event Center.Повече за събитието може да откриете на https://events.economedia.bg/en/event/81.


[Scott Painter] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна

[Scott Painter] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна ...

......... Иън Уортън, творчески директор на дигиталната агенция AKQA- Монти Мъмфорд, технологичен журналист- Марио Берта, съосновател и изпълнителен директор на FlySpaces- Кърк Джонсън, бизнес директор в Wieden + Kennedy- Джесика Джиолио, писател и стратегически директор в компанията за маркетинг на клиентското преживяване Sprinklr- Айелет Ноф, съосновател на PR агенцията Blonde 2.0


Още по темата Райфайзенбанк обяви конкурс за стартъпи във финансовите

Още по темата Райфайзенбанк обяви конкурс за стартъпи във финансовите ...

......... се свят на fintech индустрията - новата икономика, която обединява усилията на високотехнологичните фирми и финансовия сектор и по данни на KPMG само през 2017 г. е привлякла финансиране от $31 млрд. Форумът ще се проведе на 30 май в Sofia Event Center.Повече за събитието може да откриете нa https://events.economedia.bg/event/81.


[БРТПП] Петко Димитров е новият председател на Българо-румънската търговско-промишлена палата.

[БРТПП] Петко Димитров е новият председател на Българо-румънската търговско-промишлена палата. ...

......... Pro Danube International - Австрия, в Клуба на смесените палати. Тя извършва активна дейност в сътрудничество с институциите по теми и проблеми от взаимен интерес за бизнеса в двете държави - преминаване през ГКПП между България и Румъния, развитие на корабоплаването по р. Дунав, заетост и мобилност на работната сила.


Още по темата Българските fintech компании са обработили над 650

Още по темата Българските fintech компании са обработили над 650 ...

......... се свят на fintech индустрията - новата икономика, която обединява усилията на високотехнологичните фирми и финансовия сектор и по данни на KPMG само през 2017 г. е привлякла финансиране от $31 млрд. Форумът ще се проведе на 30 май в Sofia Event Center.Повече за събитието може да откриете нa https://events.economedia.bg/event/81.


Виторио Колао подчертава, че оттеглянето му не трябва да засенчва

Виторио Колао подчертава, че оттеглянето му не трябва да засенчва ...

......... в Индия не е особено успешен. Брутната печалба на Vodafone India спадна с повече от една трета и приходите от услуги намаляха с почти 20% след сливането на компанията с Idea.Прогнозираният от Vodafone ръст на брутната печалба през финансовата година с 1% до 5% говори за предпазливост и леко забавяне.


[Telelink] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна и

[Telelink] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна и ...

......... Иън Уортън, творчески директор на дигиталната агенция AKQA- Монти Мъмфорд, технологичен журналист- Марио Берта, съосновател и изпълнителен директор на FlySpaces- Кърк Джонсън, бизнес директор в Wieden + Kennedy- Джесика Джиолио, писател и стратегически директор в компанията за маркетинг на клиентското преживяване Sprinklr- Айелет Ноф, съосновател на PR агенцията Blonde 2.0


Лей Юн притежава 31.4% от акциите на Xiaomi, която основава

Лей Юн притежава 31.4% от акциите на Xiaomi, която основава ...

......... за онлайн игри Kingsoft, на която в миналото е бил главен изпълнителен директор, както и в китайската социална мрежа YY, в чието ръководство също е участвал. Ако Xiaomi успее да изпълни изцяло амбициозната си цел, основателят на компанията ще се нареди и сред 30-те най-богати хора в света, отбелязва изданието.


Още по темата Българските fintech компании са обработили над 650

Още по темата Българските fintech компании са обработили над 650 ...

......... По данни на KPMG fintech секторът е привлякъл финансиране от $31 млрд. само през 2017 г. глобално. Fintech Summit ще представи как индустрията ще промени бъдещето на финансовите услуги в региона. Форумът ще се проведе на 30 май в Sofia Event Center. Повече за събитието може да откриете на https://events.economedia.bg/en/event/81.


[Iian McDonald] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна

[Iian McDonald] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна ...

......... Иън Уортън, творчески директор на дигиталната агенция AKQA- Монти Мъмфорд, технологичен журналист- Марио Берта, съосновател и изпълнителен директор на FlySpaces- Кърк Джонсън, бизнес директор в Wieden + Kennedy- Джесика Джиолио, писател и стратегически директор в компанията за маркетинг на клиентското преживяване Sprinklr- Айелет Ноф, съосновател на PR агенцията Blonde 2.0


Още по темата Приходите на музикалните платформи продължават да се

Още по темата Приходите на музикалните платформи продължават да се ...

......... за партньорство с която през 2014 технологичният гиганг Apple предлага оферта от 3 млрд. долара) понастоящем работи върху нова музика след албума си "Compton" през 2015 г. Той е и героят в документалния филм на "Нетфликс" The Defiant Ones, който отразява възхода му от улиците на Комптън, Калифорния, до мултимирионер.


[Elizabeth Barelli] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна

[Elizabeth Barelli] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна ...

......... Иън Уортън, творчески директор на дигиталната агенция AKQA- Монти Мъмфорд, технологичен журналист- Марио Берта, съосновател и изпълнителен директор на FlySpaces- Кърк Джонсън, бизнес директор в Wieden + Kennedy- Джесика Джиолио, писател и стратегически директор в компанията за маркетинг на клиентското преживяване Sprinklr- Айелет Ноф, съосновател на PR агенцията Blonde 2.0


Китайският президент Си Дзинпин за пръв път е определен за

Китайският президент Си Дзинпин за пръв път е определен за ...

......... прогнозираме кой ще има значение в следващите 12 месеца. Целта ни е само да предизвикаме диалог, а не да произнесем последната дума. Да помислим: Дали шефът на Google е по-влиятелен от този на Facebook или Apple? Дали президентът на Турция е по-силен от премиера на Канада? Кого пропуснахме? Къде сбъркахме?"


Двамата милиардери се скараха заради инвестиционен принцип на Бъфет, датиращ

Двамата милиардери се скараха заради инвестиционен принцип на Бъфет, датиращ ...

......... устои да инвестира в него! Криптонит за Berkshire Hathaway", написа по-късно в Twitter Мъск. Засега заяжданията между двама от най-големите бизнесмени в света изглеждат по-скоро като шега, но могат да бъдат сметнати и като обществен показ на новия, по-нервен характер на Мъск, който той предлага на "зрителите" през последния месец.


[Tugce Ergul] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна

[Tugce Ergul] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна ...

......... Иън Уортън, творчески директор на дигиталната агенция AKQA- Монти Мъмфорд, технологичен журналист- Марио Берта, съосновател и изпълнителен директор на FlySpaces- Кърк Джонсън, бизнес директор в Wieden + Kennedy- Джесика Джиолио, писател и стратегически директор в компанията за маркетинг на клиентското преживяване Sprinklr- Айелет Ноф, съосновател на PR агенцията Blonde 2.0


[Mario Berta] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна

[Mario Berta] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна ...

......... активи ICONOMI- Уестън Грийн, изпълнителен продуцент на Inverse- Иън Уортън, творчески директор на дигиталната агенция AKQA- Монти Мъмфорд, технологичен журналист- Кърк Джонсън, бизнес директор в Wieden + Kennedy- Джесика Джиолио, писател и стратегически директор в компанията за маркетинг на клиентското преживяване Sprinklr- Айелет Ноф, съосновател на PR агенцията Blonde 2.0


Джеф Джейкъбсън Още по темата Японската Fujifilm поема контрола над

Джеф Джейкъбсън Още по темата Японската Fujifilm поема контрола над ...

......... включително и по отношение на евентуално прекратяване на партньорството с японската компания. За нов главен изпълнителен директор е избран Джон Висентин, който в миналото е бил начело на Novitex Enterprise Solutions, а главният изпълнителен директор на Icahn Enterprises Кийт Коца ще стане председател на борда на Xerox, съобщава още Reuters.


[Marc-Alexander Christ] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна

[Marc-Alexander Christ] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна ...

......... активи ICONOMI- Уестън Грийн, изпълнителен продуцент на Inverse- Иън Уортън, творчески директор на дигиталната агенция AKQA- Монти Мъмфорд, технологичен журналист- Кърк Джонсън, бизнес директор в Wieden + Kennedy- Джесика Джиолио, писател и стратегически директор в компанията за маркетинг на клиентското преживяване Sprinklr- Айелет Ноф, съосновател на PR агенцията Blonde 2.0


[Jitse Groen] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна

[Jitse Groen] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна ...

......... активи ICONOMI- Уестън Грийн, изпълнителен продуцент на Inverse- Иън Уортън, творчески директор на дигиталната агенция AKQA- Монти Мъмфорд, технологичен журналист- Кърк Джонсън, бизнес директор в Wieden + Kennedy- Джесика Джиолио, писател и стратегически директор в компанията за маркетинг на клиентското преживяване Sprinklr- Айелет Ноф, съосновател на PR агенцията Blonde 2.0


[Brian Solis] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна

[Brian Solis] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна ...

......... активи ICONOMI- Уестън Грийн, изпълнителен продуцент на Inverse- Иън Уортън, творчески директор на дигиталната агенция AKQA- Монти Мъмфорд, технологичен журналист- Кърк Джонсън, бизнес директор в Wieden + Kennedy- Джесика Джиолио, писател и стратегически директор в компанията за маркетинг на клиентското преживяване Sprinklr- Айелет Ноф, съосновател на PR агенцията Blonde 2.0


Илюстрация Увеличаване Автор: Цветелина Белутова Смаляване Още по темата Нов

Илюстрация Увеличаване Автор: Цветелина Белутова Смаляване Още по темата Нов ...

......... свързани компании - от продуциране и снимане на собствени филми, през услуги за външни кино- и телевизионни продукции и предоставяне на сцени и техника, видео и компютърни ефекти, до обучение и академия за млади професионалисти, които искат да се занимават с кино. А вече явно ще има и български вестници.


© Lubomira Rochet/ L`Oreal DigitalK е сред водещите дигитални конференции в

© Lubomira Rochet/ L`Oreal DigitalK е сред водещите дигитални конференции в ...

......... директор в компанията за маркетинг на клиентското преживяване Sprinklr- Айелет Ноф, съосновател на PR агенцията Blonde 2.0- Кърк Джонсън, бизнес директор в Wieden + Kennedy- Яни Валжавек, съосновател на платформата за управление на дигитални активи ICONOMI- Момчил Кюркчиев, съосновател и изпълнителен директор на Leanplum- Уестън Грийн, изпълнителен продуцент на Inverse


[Weston Green] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна

[Weston Green] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна ...

......... в компанията за маркетинг на клиентското преживяване Sprinklr- Яни Валжавек, съосновател на платформата за управление на дигитални активи ICONOMI- Айелет Ноф, съосновател на PR агенцията Blonde 2.0- Димитрис Косифас, ръководител продажби на реклама за туризъм, сделки и технологии за Гърция, България, Кипър и Малта в Google- Монти Мъмфорд, технологичен журналист


Лионел Меси е първият футболист в историята, който преминава границата

Лионел Меси е първият футболист в историята, който преминава границата ...

......... с 29 млн. евро, който също си гарантира по-високи доходи, след като подписа нов договор с каталунския клуб. В класацията на треньорите за втора поредна година на върха е португалският мениджър на "Манчестър юнайтед" Жозе Моуриньо, чиито доходи за сезон 2017-2018 г. са общо 26 млн. евро, предава още "Дневник".


[Leanplum/ Momchil Kyurkchiev] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в

[Leanplum/ Momchil Kyurkchiev] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в ...

......... и Малта в Google- Людо Антонов, директор "Инженерно развитие" в Pinterest- Монти Мъмфорд, технологичен журналист- Макс Аморделузо, технологичен евангелист на Amazon Alexa за Европа- Джон Гарджуло, ръководител "Продуктов маркетинг" в Airbnb- Кърк Джонсън, бизнес директор в Wieden + Kennedy- Яни Валжавек, съосновател на платформата за управление на дигитални активи ICONOMI


Ивица Тодорич беше задържан в Лондон през ноември 2017 г.

Ивица Тодорич беше задържан в Лондон през ноември 2017 г. ...

......... на системно важната за Хърватия компания, чийто бизнес е 15% от БВП на страната. По-рано този месец кредиторите на групата постигнаха съгласие по план за споразумение, с което Agrokor да бъде спасена от фалит, като гласуването за това дали да бъде прието трябва да стане преди 10 юли, припомня Reuters.


[Jani Valjavec] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна

[Jani Valjavec] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна ...

......... за да заработят заедно.Повече за всеки от лекторите на DigitalK, както и интервюта с тях ще откриете на страниците на в. "Капитал" в следващите седмици. В специалната рубрика по повод събитието ще търсим и отговори на най-важните въпроси за социалните мрежи, изкуствения интелект, финтех индустрията, умните устройства и дигиталния бизнес.


Миналата година Венгер подписа нов договор до лятото на 2019

Миналата година Венгер подписа нов договор до лятото на 2019 ...

......... Томас Тухел. Сред останалите варианти, които се спрягат в английските медии, са националният селекционер на Германия Йоахим Льов и Карло Анчелоти. Самият Венгер пък заяви наскоро, че бившият полузащитник на "Арсенал" Патрик Виера, който в момента е треньор на "Ню Йорк сити", има всички необходими качества, за да го наследи.


Илюстрация Увеличаване Автор: Георги Кожухаров Смаляване Още по темата Дебатът

Илюстрация Увеличаване Автор: Георги Кожухаров Смаляване Още по темата Дебатът ...

......... съвет привържениците и опонентите му се сбиха, защото първите откриха писмен сценарий на вторите как да се предизвикат безредици.Вътрешната опозиция критикува партийния лидер заради пасивността му, лошата кондиция на СДС, липсата на позиции по актуални теми, както и намерението му да включи партията в някаква форма на съюз с националистите.


Владимир Лисин [wikipedia.org - kremlin.ru/CC BY 4.0] Мажоритарният собственик на

Владимир Лисин [wikipedia.org - kremlin.ru/CC BY 4.0] Мажоритарният собственик на ...

......... Владимир Лисин, 19.5 млрд. долара2. Алексей Мордашов, 18.7 млрд. долара3. Леонид Михелсон, 18 млрд. долара4. Вагит Алекперов, 16.4 млрд. долара5. Генадий Тимченко, 16 млрд. долара6. Владимир Потанин, 15.9 млрд. долара7. Андрей Мелниченко, 15.5 млрд. долара8. Михаил Фридман, 15.1 млрд. долара9. Виктор Векселберг, 14.4 млрд. долара10. Алишер Усманов, 12.5 млрд. долара


[Kirk Johnsen] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна

[Kirk Johnsen] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна ...

......... на обществото както сега.Повече за всеки от лекторите на DigitalK, както и интервюта с тях ще откриете на страниците на в. "Капитал" в следващите седмици. В специалната рубрика по повод събитието ще търсим и отговори на най-важните въпроси за социалните мрежи, изкуствения интелект, финтех индустрията, умните устройства и дигиталния бизнес.


[John Gargiulo] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна

[John Gargiulo] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна ...

......... се движим сега. Повече за всеки от лекторите на DigitalK, както и интервюта с тях ще откриете на страниците на в. "Капитал" в следващите седмици. В специалната рубрика по повод събитието ще търсим и отговори на най-важните въпроси за социалните мрежи, изкуствения интелект, финтех индустрията, умните устройства и дигиталния бизнес.


Ивайло Калфин © Анелия Николова Още по темата Ивайло Калфин ще

Ивайло Калфин © Анелия Николова Още по темата Ивайло Калфин ще ...

......... както и вицепремиер и министър на труда и социалната политика във втория кабинет на Бойко Борисов. Като бивш член на т.нар. група "Монти", която изготви доклад за възможните реформи в приходната част на европейския бюджет, от април 2017 г. Калфин е специален съветник на европейския комисар по бюджета Гюнтер Йотингер.