LVMH стана първата европейска компания, чиято пазарна оценка надмина 500

...
LVMH стана първата европейска компания, чиято пазарна оценка надмина 500
Коментари Харесай

Строител на капитализма – Бернар Арно

LVMH стана първата европейска компания, чиято пазарна оценка надмина 500 милиарда $. Гигантът за първокласни артикули, притежател на марки като Moët & Chandon, Hennessy, Givenchy, Bulgari, Tiffany & Co и други, регистрира 17% растеж на продажбите за първото тримесечие, което е повече от два пъти повече от упованията на анализаторите. В началото на седмицата акциите на LVMH доближиха нов връх, като покачването от началото на годината е от 32.8%.Базираната в Париж компания съобщи, че се възползва от повторното отваряне на Китай след ковид-19, защото завръщането на туристите връща потребителите от висок клас. и притежател на компанията Бернар Арно сега е най-богатият човек в света съгласно показателя на милиардерите в действително време на Forbes. Той е първият европеец, издигнал се до върха на международния лист с богата хора.
Източник: Reuters
LVMH стана първата европейска компания, чиято пазарна оценка надмина 500 милиарда $. Гигантът за първокласни артикули, притежател на марки като Moët & Chandon, Hennessy, Givenchy, Bulgari, Tiffany & Co и други, регистрира 17% растеж на продажбите за първото тримесечие, което е повече от два пъти повече от упованията на анализаторите. В началото на седмицата акциите на LVMH доближиха нов връх, като покачването от началото на годината е от 32.8%.

Базираната в Париж компания съобщи, че се възползва от повторното отваряне на Китай след ковид-19, защото завръщането на туристите връща потребителите от висок клас. и притежател на компанията Бернар Арно сега е най-богатият човек в света съгласно показателя на милиардерите в действително време на Forbes. Той е първият европеец, издигнал се до върха на международния лист с богата хора.
Източник: Reuters Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР