Независимо кой е на власт, рядко нещо пречи на Георги

...
Независимо кой е на власт, рядко нещо пречи на Георги
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Георги Гергов

Независимо кой е на власт, рядко нещо пречи на Георги Гергов да осъществя проектите си, без значение дали те ощетяват обществения интерес. Близкият другар на пловдивския митрополит Николай, някогашен лидер на пловдивското Българска социалистическа партия и все по този начин почетен консул и жител на Руската федерация обаче този път удари на камък. Поне за малко.

След като община Варна в необичайно решение апортира акциите си от Пловдивския панаир в сдружението " Пълдин туринвест ", следено от Гергов, пловдивският предприемач реши, както постоянно до момента, да свика общо заседание и да ги одобри. Пловдивската община нормално е безгласна писмен знак там. Но не и този път. В решение, предизвикано от съветничката от Демократична България Веселина Александрова, общината гласоподава да апелира най-малко по два закона. Пловдивският кмет извърши решението и по този начин най-малко все още Гергов не може да вземе 79% от панаира. Да забележим за какъв брой време ще е панаирът.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР