Туристическият борд на Мадрид измисли начин да накара туристите да

...
Туристическият борд на Мадрид измисли начин да накара туристите да
Коментари Харесай

Мадрид иска да се връщаш там пак и пак

Туристическият ръб на Мадрид измисли метод да накара туристите да се връщат там още веднъж и още веднъж. Столицата на Испания има доста какво да покаже - богати музеи, обилни дворци, достолепни църкви, просторни паркове, шумни и оживени улици и изискани магазини. Затова и еднократното пътешестване до там не е задоволително.

Vuelve a Madrid (Да се завърнеш в Мадрид) е стратегия за преданост, която дава на присъединилите се в нея извънредни предложения за най-хубавите заведения за хранене, клубове, магазини, музеи, изложения, развлечения. Тя планува система от бонуси, понижения и специфични предложения, от които всеки присъединил се в нея може да се възползва като обмени насъбраните точки против талони за отстъпки или безвъзмездни билети за вход.

Първоначалната регистрация на уеб страницата е безвъзмездна като се дава
бонус от 600 точки на всеки включил се. Единственото изискване за участниците е да са пълнолетни и непрекъснатият им адрес да е отвън Мадрид. Няма значение задачата на пътуването - по работа или за наслаждение.

В програмата са включени музеят на восъчните фигури, мюзикъли и фламенко шоу, екскурзии до стадиона " Сантяго Бернабеу " и хиподрума " Ла Сарсуела ", обиколка на града със сегуей, националният музей " Тисен - Борнемиса " и десетки други развлечения и забележителности.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР