Най-после зимата дойде със сняг, поне в планините де, и

...
Най-после зимата дойде със сняг, поне в планините де, и
Коментари Харесай

Кола на старо за зимата? Пет избора за всеки джоб

Най-после зимата пристигна със сняг, най-малко в планините де, и сигурно мнозина от вас ще се отдадат на туризъм. Ако ви е останал някой лев от празничните трапези, може да го инвестирате в покупка на автомобил втора употреба за суровите условия. Ето 2 по-евтини и 3 по-скъпи звяра, които са се потвърдили от дълго време в снежни преспи, тиня и дъжд.

Fiat Panda Cross



Това фиатче е идеално за някого, който си търси автомобил втора или трета ръка, като в това време нападна планината единствено във връзка, а не живее или работи там  непрекъснато. Този дребен приключенец предлага прекрасен 0,9-литров бензинов мотор, който крие 85 чисти коня. Пандата разполага също с 4X4 задвижване, модули за офроуд и Hill Descent Control. Фиатчето напряко лепи пътя с помощта на тях. За към 20 бона може да се откри непокътната кола на прилични километри.

Skoda Yeti



Само името Йети ви кара до очаквате, че тази " Шкода " ще е яка на снега като тези ботуши, които правеха преди време. И е по този начин! Външният тип не може да бъде сгрешен отдалеко, само че по-важно е какво се крие под капака! " Шкода Йети " предлага отлични и дизелови, и бензинови мотори, само че единствено по-новите са снабдени със задвижване на четирите колела.

Спираме се на 2.0-литров TDI мотор, който има разнообразни мощности. " Шкода " от 2010 година може да бъде открита за към 12 000 лв.. Да не забравяме, че това Йети е някогашен победител в няколко ранглисти.

Toyota Land Cruiser



Ако гледаме ефирен репортаж или приключенско шоу от снежни планини като Хималаите, ще забележим обезпечено едно нещо - този японски звяр! Гигантът на " Тойота " е кадърен да покори и най-лошия терен при всякакво атмосферно изискване.

Джипът е наблъскан с всевъзможни технологии - Drive Mode Select System, Multi Terrain Select и crawl control.  Те обезпечават превъзмогване на  снежните клопки, до момента в който се наслаждавате на неповторимия комфорт с 5, 7 или 8 места.

Качеството на " Тойота " значи, че може да разчитате на всевъзможни модели на остаряло. Дизеловите разновидности Invincibles са известни измежду уеб страниците за коли втора ръка. Цената на тези тойоти зависи от години и километри, като варират в много необятни граници. Така че има за всеки джоб.

Porsche Macan



Ако за вас приоритет е държането на автомобила съответно върху сняг, би трябвало да поставите в радара по-малкия от двата SUV на " Порше ". Той има общоприетоо 4WD задвижване, неповторимо залепване към пътя и динамични характерности. Което значи хем несъмнено, хем занимателно шофиране. За похлупак пазарът предлага добър избор на мотори. Разбира се, вътре оборудването е задоволително първокласно. Не, този модел на джип не е на ниска цена, даже втора употреба. Над 60 бона ще ви трябват за модел, екипиран с V6 мотор на 7 години и навъртени към 100 000 километра.

Ford Ranger



Обмисляте ли пикап за планинския излет през зимата? Много е известен измежду жителите на тези щати в Америка, където снегът е нормална панорама. Може са им се доверим! 4WD системата, практичността и способността да преодолее всякакво затруднение прави този " Форд " чудесно решение. За страдание, в Европа се оферират доста по-малко разновидности на този пикап в съпоставяне със Съединени американски щати. 

От западните пазари, най-много английския, може да си намерите и нещо за 5000 лв.. Вярно, на 16 години, с двуместна кабина. Но пък е толкоз крепко и скромно, че ще издържи на всевъзможни извращения по трасето. А и съответно десният волан не е спънка, в случай че имате някакъв бизнес в снежната планина. И не би трябвало всеки ден да изпреварваш, а просто да прегазваш преспите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР