Наскоро Standard Chartered направи интересна прогноза за Биткойн, според която

...
Наскоро Standard Chartered направи интересна прогноза за Биткойн, според която
Коментари Харесай

Колко ще струва Етериум ако Биткойн достигне над $100,000?

Наскоро Standard Chartered направи забавна прогноза за Биткойн, съгласно която известната криптовалута може да доближи $120,000 до 2024 г. 

Понастоящем оценен на към $30,200, Биткойн ще би трябвало да претърпи забележителен скок от към 300%, с цел да доближи прогнозната цена. Макар че постигането на четирикратно нарастване на цената не е извънредно в областта на криптовалутите, осъществяването на сходен героизъм по време на мечи пазар съставлява доста предизвикателство.  

Ако Биткойн последва плануваното от Standard Chartered рали, евентуално е други съществени алткойни също да доближат нови рекордни стойности, защото те нормално се движат в корелация с Биткойн. При този сюжет Етериум евентуално ще наблюдава сходна на Биткойн траектория, като евентуално ще доближи нов исторически връх.

Биткойн и Етериум демонстрират синхронизирано придвижване и се смятат за авторитетни субекти на пазара на цифровите активи. Ако прогнозата на Standard Chartered се сбъдне, вероятността Етериум да означи нарастване от 300% ще бъде по-голяма, отразявайки представянето на Биткойн.  

При настоящата си комерсиална цена от към $1,870, четирикратното нарастване на Етериум би изстреляло цената му до към $7,500, надминавайки предходния му връх от $4,878.

Все отново би трябвало да се означи, че реализирането на сходни ценови скокове както за Биткойн, по този начин и за Етериум, зависи от това дали Биткойн ще доближи $120,000, както предвижда Standard Chartered.  

Преди това Standard Chartered предвижда, че BTC ще доближи $100,000 през 2021 година, само че действителният резултат се отклони от тяхната прогноза.  

Въпреки това няма гаранция, че BTC и ETH в действителност ще доближат надлежно $120,000 и $7,500. Крипто пазарите са известни с високата си волатилност, способна да се колебае във всяка посока и да докара до евентуални загуби.  

Следователно е целесъобразно да проведете задълбочено изследване, преди да обмислите капиталови позиции в Биткойн и Етериум в сегашния миг.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР