Изображение: Мохамед Амра Няколкостотин полицейски служители са изпратени в цялата

...
Изображение: Мохамед Амра Няколкостотин полицейски служители са изпратени в цялата
Коментари Харесай

Бягство на затворник във Франция: Ден на блокади във френските затвори, тъй като затворник, наречен „Мухата“, е освободен при въоръжена засада

Изображение: Мохамед Амра

Няколкостотин полицейски чиновници са изпратени в цялата страна, с цел да намерят 30-годишния пандизчия и въоръжените нападатели. Не е ясно какъв брой нападатели са били забъркани.

Кадри снимаха черна кола, която се вряза в предната част на бял микробус, с друго видео, показващо двама въоръжени мъже, патрулиращи покрай пункт за заплащане на такси на автомагистрала A154.

Днес е разгласен ден на блокади в пандизите във Франция, защото профсъюзите на затворническите чиновници реагираха яростно на нападението във вторник.

Минута безмълвие е планувана и във френската система за наказателно правораздаване, в това число пандизите и правосъдните зали.

Източници от полицията споделиха, че Амра е взел участие в интернационална търговия с опиати, обвинен при положение на похищение и ликвидиране в Марсилия и е имал връзки с мощната тайфа „ Черни “ в града.

Той е имал неотдавна беше наказан на 18 месеца за кражба с щурм в предградията на Еврьо, северозападна Франция, заяви BF...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР