ОВЕНДнес ви предстои важна среща, която е причина да се

...
ОВЕНДнес ви предстои важна среща, която е причина да се
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Везните подвластни на трудно сдържана емоция, Скорпионите да си наложат търпение

ОВЕН

Днес ви следва значима среща, която е причина да се замислите съществено над бъдещите си професионални проекти. Работете настойчиво и отхвърлете дилемите си. Следобед не са изключени радостни вести, свързани с другари или близки хора. Отложете взимането на значими настоятелен решения за различен ден, поради ретроградния Меркурий. Анализирайте грешките в държанието си. Следобед се обрисуват разправии поради обещания, които не сте изпълнили и които са породили ревнивост у сътрудниците ви.  Разсейте непременно подозренията за невярност, тъй като отдалечаването ще ви лиши от естествен полов живот.

ТЕЛЕЦ

Ще се сблъскате с неразрешени проблеми, поради неизпълнени обещания, които сте давали на вашите близки и в този момент ще легнат върху вашите отговорности. Финансови проблеми ще ви натоварят в допълнение. Възможни са конфликти с непознати хора или с пътната полиция, макар че пътувате за делова среща, по тази причина в случай че сте зад кормилото не прекалявайте с високите скорости. В персоналните връзки се пазете от проблеми. Повишените искания към околните ви ще доведат до скандал. Помислете си по какъв начин да си възвърнете хармонията в интимните връзки, в случай че желаете да се отдадете на полови удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Поемете самодейността на работното място, даже и в случай че не сте подготвени на тази всеотдайност, тъй като сътрудниците ви отхвърлят да го сторят. Ще се наложи да се натоварите с повече отговорности, поради отсъствието на ваши сътрудници, само че това е във ваш интерес. Откажете се от деловите си срещи. Могат да изчакат по-подходящ ден. Със страдание ще установите, че обектът на възприятията ви е насочил стрелите на Амур в друга посока. Не си заслужава да страдате. Несемейните отмъщават за неосъществената любовна връзка, отдавайки се на полови удоволствия със инцидентни сътрудници. Няма да потънете в давност.

РАК

Денят ви предизвестява да се пазите от удари от неприятели, които желаят да ви навредят непременно. Очаквайте възстановяване на финансовото положение посредством новите задания, с които ви натовариха. Предстоят ви пътешестване и потребни нови запознанства, само че бъдете внимателни. Не взимайте прибързани решения, в случай че сте уговорили настоятелен срещи. Имате желание да се впуснете в нова любовна случка. Помислете добре дали заслужава напъните ви или ще си загубите времето на вятъра. Щастието е кацнало на рамото на фамилните. Очакват ги сантиментална вечеря на свещи и полови мигове.

ЛЪВ

Бъдете решителни и не злоупотребявайте с търпението на ориста, в случай че преднамерено бавите осъществяването на поставените ви задания в този ден. Днес сте във форма и е във опциите ви да отхвърлите всичката си изостаналата работа. Деловите срещи и диалози са сполучливи, а вие знаете тъкмо какво желаете да постигнете. Изяснете проблемите си в персоналните връзки. Не допускайте да ви тласнат в посока, която е друга от отредената ви по Съдба. Непредпазливият секс може да ви сътвори проблеми поради непредвидена бременност и припрян брак. Бъдете деликатни довечера.

ДЕВА

Очаквайте доходи, в случай че се занимавате с търговия. Не си създавайте напрежение, единствено тъй като желаете да се противопоставяте на Съдбата, само че във ваша щета. На работното място се справяте чудесно със дилемите си, в случай че не се ядосвате поради непознати пропуски, които няма по какъв начин да поправите. Не рискувайте. Денят не е добър с цел да подготвяте за автограф контракти, свързани с банкови институции. Възможен е конфликт с неучтивост и неточни връзки от страна на интимната ви половинка. Бъдете деликатни. Не бъдете прекомерно упорити и инатливи, тъй като интимните ви половинки ще ви лишат от полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Внимавайте, подвластни сте на мъчно сдържана страст. Завършете започнатата работа до края на деня, тъй като другояче ще я проточите във времето и ще си навредите на престижа. Вашата подозрителност, прекомерната ви обидчивост и непоносимост към рецензия, ще се трансфорат в причина за професионални проблеми. Семейните и влюбените да приготвят сантиментална вечер, уединено с обичаните си хора. Самотните да не се затварят в къщи. Ще сте щастливи в интимните мигове с обичаните си хора, поради неудържимото привличане и взаимното предпочитание за полови удоволствия.

СКОРПИОН

Прибързаността на работното място е във ваша щета в този ден. Наложете си самообладание и отложете деловите диалози, с цел да се справите със дилемите си, откакто закъснявате, макар че имате период на осъществяване и заплащането е положително. Не проявявайте дебелоглав и свадливост, единствено тъй като нещо не ви харесва. Денят е бил изтощителен. Вечерта си създайте позитивни страсти с обичаните си хора. Зарадвайте интимната си половинка с мечтаните сантиментални мигове и се отдайте на полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Подгответе  се за непредвидени компликации по пътя си, в случай че замислените нови задания са свързани с рисковани дейности, които сте длъжни да предприемете още сутринта. Ще се справете добре, само че по-бавно от предстоящото. От вас зависи дали ще извоювате следващата си професионална победа, която е допустима единствено, в случай че сте прозорливи. Затрудненията в общуването с брачната или интимна половинка са сигурни, в случай че не се опитате да хармонизирате връзките си. Звездите ви предизвестяват за завършек на сантиментално въодушевление или полова връзка, в която не влагате усеща, а се преструвате.

КОЗИРОГ

Преодолейте проблемите на работното си място, с цел да увеличите приходите си. Разширете активността си, с помощта на новосъздадените задгранични контакти, без да се бавите, с цел да не ви изпреварят. Ще извършите неточност, в случай че приемете предложение за смяна на работата си без да се посъветвате. Възможни са проблеми, свързани с обичан човек или другар. Единствено от вас зависи дали ще се разделите вечно или ще продължите връзките си. Зарадвайте интимната си половинка с подарък, хубаво вино и вкусна вечеря, а за десерт се отдайте на полови наслаждения.

ВОДОЛЕЙ

Не се опитвайте да рискувате на работното място, тъй като ще се сблъскате с компликации, от които няма елементарно да се измъкнете, изключително предизвикате ли неуспеха си. Планираното делово пътешестване няма да ви донесе предстоящите резултати. Ще ви поддържа ваш сътрудник, които ще ви помогне да намерите излаз от сложното състояние. Настъпва моментът да приключите проблемите с интимната си половинка, които ви притесняваха в последните дни. Не се надявайте на полови удоволствия, в случай че сте показали ината си и недоумение към обичаните си хора.

РИБИ

Не е желателно да пътувате, макар че желаете да посетите ваши близки или другари. Избегнете разправии на работното място, поради несъгласие с вижданията на сътрудниците си. Не предизвиквайте нежелателни промени. Избягвайте непредвидени и непредвидени огромни разноски. Имате опция да разрешите персоналните си проблеми, които ви отдалечават от обичаните ви хора. Възвърнете си хармонията в връзките, с цел да изживеете незабравими полови наслаждения.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР