Неотдавнашната стагнация на цената на Биткойн, която се движи около

...
Неотдавнашната стагнация на цената на Биткойн, която се движи около
Коментари Харесай

Ако Биткойн падне под $60,000 това може да предизвика масови разпродажби

Неотдавнашната застоялост на цената на Биткойн, която се движи към границата от $60,000, накара някои търговци да се опасяват от евентуални придвижвания надолу.

Анализаторите предизвестяват, че неуспехът да се поддържа над това равнище може да провокира забележителен напън за продажба, евентуално водещ до спад на пазара.

Въпреки това, пробив над $65,000 се преглежда като бичи сигнал от мнозина, което демонстрира възобновени позитивни настроения измежду вложителите.

В отговор на лекото повишаване на Биткойн , други съществени криптовалути, в това число Етериум (ETH) , Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE) , също означиха скромни облаги.

Това допуска, че пазарните придвижвания не престават да се въздействат от представянето на Биткойн, като вложителите наблюдават от близко цената му за индикации за посоката на пазара.

По-широкият пазар на криптовалути, отразен от показателя CoinDesk 20 (CD20), сподели умерено нарастване, което акцентира общия оптимизъм, доминиращ измежду вложителите.

Въпреки това, несигурността остава, изключително във връзка с регулаторните промени и въздействието на корекциите на компликацията при добива върху динамичността на пазара.

Анализаторите акцентират значимостта на наблюдението на придвижването на цената на Биткойн през идващите дни, защото това може да даде скъпа информация за пазарните настроения и евентуални трендове. Освен това фактори като корекции на компликацията при копаене и институционално търсене евентуално ще повлияят на пазарната динамичност в близко бъдеще.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР