Официални данни на Пътна полиция показват, че само за първите

...
Официални данни на Пътна полиция показват, че само за първите
Коментари Харесай

Какви коли карат в Пловдив: Макларън, Ферари, 2 Ламборгини, 5 Мазерати, 8 Ягуар, стотици джипки БМВ

Официални данни на Пътна полиция демонстрират, че единствено за първите четири месеца на годината в Пловдив са новорегистрирани 31 джипа като този, който се трансформира в ковчег за двама младежи на бул. " Руски ".

По улиците в града са новопотеглили още 32 тесли, 32 поршета, 8 ягуара, 5 мазератита, две ламборгинита и стотици джипове БМВ. Отделно от това, за времето от януари до края на април има регистрирани по един брой " Ферари " и " Макларън ", който върви сред 280 000  и 300 000 лева. втора ръка. Забележителните данни оповестява през днешния ден  след зверската злополука, при която 21-годишен наследник на катаджийка умъртви себе си и приятелката си и прати още трима в болница.

Разбира се, тук въобще не се включват тези, които се движат из града с други номера - не с РВ, което, както е известно, от дълго време е разрешено.

Междувременно другите двама потърпевши младежи при мелето на бул. " Руски " остават с заплаха за живота. От УМБАЛ " Св. Георги " твърдят, че лекарите вършат всичко по силите си за тяхното възобновяване. 

Нова тв обаче заяви тази заран, че се е влошило положението на пожарникаря, върху когото падна дърво по време на избавителната акция. Той е изместен от Клиниката по травматология в интензивното поделение.

Огнеборецът пострада, откакто към 3:30 на разсъмване младежите отсякоха две дървета и се стопираха в трето - той е бил част от групата, която ги е вадила, когато върху него ненадейно пада част от дървото.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР