Наскоро два дълго неактивни портфейла се активизираха, като прехвърлиха всичките

...
Наскоро два дълго неактивни портфейла се активизираха, като прехвърлиха всичките
Коментари Харесай

10-годишен Биткойн адрес изненадващо разпродаде крипто за $60 милиона

Наскоро два дълго неактивни портфейла се активизираха, като трансферираха всичките си притежания в Биткойн (BTC).

Това събитие съответствува със спад в основни индикатори на веригата и повишение на равнищата на лакомия на Биткойн пазара.

По последни данни от Lookonchain два Биткойн портфейла, неактивни от близо 11 години, ненадейно са се засилили. Всеки от тези портфейли, които са придобили токени, когато цената на BTC е била $124, съдържат по 500 BTC, като по време на придобиването всеки портфейл е оценен на почти $62,000.

При сегашната цена на BTC обаче тези портфейли са разтоварили цялото си владеене за над $30 милиона всеки, което общо възлиза на към $60.9 милиона.

Нещо повече, това доста придвижване провокира запитвания за евентуалните реакции от страна на основни индикатори на веригата, които неотдавна означиха спад.

Според данните на Santiment, при Биткойн се следи спад на дневните дейни адреси, размера на транзакциите и транзакциите от страна на китовете.

Анализът на данните свидетелства за забележителен спад на тези индикатори след пика им през февруари, като актуалните равнища се приближават до исторически най-малко.

Към края на април дневният брой на дейните адреси надвиши 815,000, размерът на транзакциите надвиши 1.5 милиона, а транзакциите с китове доближиха над 73,500.

Към сегашния миг обаче дневните дейни адреси са намалели до към 545,000, размерът на транзакциите е понижен до към 495,000, а транзакциите с китове са намалели до към 26,500.

Индексът на страха и алчността при Биткойн понастоящем слага BTC в зоната на алчността. Той регистрира резултат от 57 точки, което значи настроения на лакомия измежду вложителите. Това допуска приток на участници на пазара на BTC, стимулирани от евентуални облаги.

Въпреки това, поради спада в основните индикатори на BTC и следените неотдавна разпродажби, това евентуално може да докара до напън за намаление на цените.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР