Аз бях казал в едно интервю, че имам намерение да

...
Аз бях казал в едно интервю, че имам намерение да
Коментари Харесай

Д-р Валентин Димитров: Ще се кандидатирам отново за директор на болница Пирогов

" Аз бях споделил в едно изявление, че имам желание да не се кандидатирам. Това беше много обратно във времето. Но на фона на това, което се получи и въз основата на желанието на една огромна част от личния състав на " Пирогов ", които пристигнаха персонално и обявиха поддръжката си и желанието им аз да се кандидатирам, аз не мога да излъжа упованията на тези хора и по този начин или другояче ще си подам документите и ще вземам участие в това съревнование ",, съобщи шефът на УМБАЛСМ " Н.И.Пирогов " доктор Валентин Димитров.

Уточни, че го назовава " съревнование, тъй като то е отворено за всички, които имат предпочитание да се кандидатират ".

" Така, че какъв ще бъде резултатът - това е конкурс ", добави Димитров.

Според сегашния началник на " Пирогов " болничното заведение към този миг се е " успокоила " и е траяла да се развива по верния метод.

" И работата да се развива и да надграждаме това, което е и това демонстрират резултатите. През това време излязоха и всички инспекции с всички нелепи обвинявания от страна на предния министър против " Пирогов " и персонално против мен за злоупотреби, което за мен е най-важно. Аз съм човек, който има вяра в правовата страна и считам, че хората би трябвало да приказват и единствено с документи и с обстоятелства ", сподели в ефира на Българска национална телевизия шефът на " Пирогов ".

Той уточни, че постоянно когато гостува в " Денят стартира " показва документи и не си разрешава персонални оценки и нападки.

На въпроса дали е имало политически напън или поддръжка, доктор Валентин Димитров отговори по този начин:

" Аз не мога да кажа дали е имало политически напън, тъй като аз не членувам в нито една партия. Аз не съм декларирал принадлежност към нито една партийна организация. Като мислене съм десен човек. Аз не го укривам. Ако бях политическо лице бих заподозрял политически напън ".

Категоричен беше, че е получил обаче политическа поддръжка.

" И аз мен беше доста по този начин блазнещо моето лично его, тъй като я получих без да съм я потърсил ".

Получил я е от доста политически обединения. Според него, тъй като те са оценили в каква посока се развива " Пирогов ".

" Защото това не е магия! ".

Шефът на " Пирогов " беше безапелационен и за това, че е политически безпристрастен.

" Да. Да. Няма да ме видите в нито една листа. Няма да ме видите на нито един протест. Няма да ме чуете да прогласявам " гласувайте за този или за оня ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР