9а си вземем за из път сандвичи или да разчитаме

...
9а си вземем за из път сандвичи или да разчитаме
Коментари Харесай

Колко струват храните и напитките по време на полет

9а си вземем за из път сандвичи или да разчитаме на покупка по време на полета - в помощ на решението е проучване на портала Airport Parking and Hotels, който събра данни за цените на храните и напитките, предлагани от 17 европейски самолетни компании при полети на къси дистанции.
Най-популярната храна предстоящо е сандвичът, а изненадващото е, че най-често предлаган е вегетарианският сандвич - 8 самолетни компании оферират най-малко по един, а четири - повече типове сандвичи без скотски артикули. Цената варира сред 3.10 и 8 паунда.Всичките 17 превозвача, обхванати от обзора, оферират вода на борда. С ангажимента, че множеството компании дават на пасажерите си гратис вода и кафе, създателите на класацията съпоставят цените на двете артикули тогава, когато се таксуват. Най-високата открита цена на водата (500 ml) и кафето е 2.73 паунда. Блокче " Киткат " струвамежду 1.20 и 2.73 паунда.
Над два пъти е разликата в цените, по които превозвачите продават вино и бира. За бутилка от 187 мл клиентите на " Уиз ер " заплащат 3.63 паунда, а на Исландските авиолинии - 7.26 паунда. 330 мл бира могат да костват 2.73 паунда при полет с " Ер Берлин " и 6.35 паунда с Исландските авиолинии.Любителите на чипса ще бъдат задоволени от 11 самолетни компании, които са го присъединили в менюто си. Цената варира сред 1.0 и 2.26 паунда като сравнението е условно, тъй като марките и грачмажите са разнообразни
Всички самолетни компании и цените на храните и напитките може да се видят тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР