Поради огромния успех на първото си гостуване, напълно разпродадени представления

...
Поради огромния успех на първото си гостуване, напълно разпродадени представления
Коментари Харесай

Фантомът на операта от Бродуей отново идва в София

Поради големия триумф на първото си посещение, изцяло разпродадени представления и неотслабващ интерес от страна на българската аудитория „ Фантомът на операта ” изнася девет изключителни представления в зала 1 на НДК преди да продължи с турнето си в Европа.

За тези, които не съумяха да видят мюзикъла през април и за всички, които нямат самообладание да го видят още веднъж, BG Sound Stage провежда 9 спомагателни представления от 29-ти август до 5-ти септември 2024 година

За 45 000 фенове, в 14 изцяло разпродадени представления през април, новата продукция на „ Фантомът на операта ” на Андрю Лойд Уебър се трансформира в едно най-вълнуващите музикални прекарвания, които са имали. Някои фенове споделят, че са гледали спектакъла няколко пъти и нямат самообладание да го видят още веднъж.

Други са разочаровани и съжаляват, че не са съумели да си закупят билети в точния момент. Това накара уредниците от BG Sound Stage да създадат всичко допустимо „ Фантомът на операта ” да пристигна още веднъж у нас за спомагателен, ексклузивен сезон в края на лятото.



Огромният полилей от един звук, тежките пердета, обилните декори, пресъздаващи атмосферата на Парижката опера от предишния век, и въртящата се сцена още веднъж ще гостуват в зала 1 на НДК. 230 красиви костюма и атрибут, претрупан в 15 тира, се завръщат в София.

В функциите още веднъж ще забележим към този момент познатите и обичани на българската аудитория артисти – Надим Нааман в облика на Фантома, Хариет Джоунс и Джорджия Уилкинсън като Кристин, Дъги Картър - Раул, Лара Мартинс като Карлота, Валери Кутко в ролята на Мадам Жири.

Жив симфоничен оркестър с диригент доктор Джон Ригби ще извършва фамозната музика на Андрю Лойд Уебър, която ще доближи до всеки фен в залата, с помощта на неповторимото аудио съоръжение от близо 30 професионални колони, част от грандиозната продукция.

А балетисти, хористи, екип от 130 души гримьори, фризьори, гардеробиери, техници ще бъдат отново посетители на София, с цел да обезпечат съвършеното осъществяване на най-прочутия мюзикъл.



Историята на Гастон Льору, пресъздадена в музикъла на Андрю Лоуд Уебър през 1986 година, вълнува публиката по целия свят, гледана от над 160 милиона души, в 46 страни и 193 града и неслизала от сцените на Уест Енд в Лондон към този момент 38 години.

„ Фантомът на операта ” се счита за един от най-успешните мюзикъли в историята на развлеченията. Спечелил е повече от 70 влиятелни театрални награди, в това число седем награди „ Тони ” и четири награди „ Оливие ”, в това число за най-хубав мюзикъл.

„ Фантомът на операта ” идва в София по съглашение с Really Useful Group и Broаdway Entertainment Group. Really Useful Group е благосъстоятелност на Андрю Лойд Уебър, която продуцира и разпространява неговата музика по целия свят.

Представленията на „ Фантомът на операта ” са от 29-ти август до 5-ти септември 2024 година в София, зала 1 на НДК. Билети - в системата на Eventim, в всеобща продажба от 15.05.2024г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР