Публикувайки актуализацията на X, проф. Сколайър, който заедно с колегата

...
Публикувайки актуализацията на X, проф. Сколайър, който заедно с колегата
Коментари Харесай

Лекар все още без рак почти година след диагностицирането на нелечим мозъчен тумор - благодарение на собственото си пионерско лечение

Публикувайки актуализацията на X, проф. Сколайър, който дружно с сътрудника си професор Джорджина Лонг от университета в Сидни, беше разгласен за австралиец на Година, сподели: „ Не мога да бъда по-щастлив!!!!!

„ Благодаря на невероятния екип, който се грижи за мен толкоз добре, изключително на брачната половинка ми Кейти и прелестното семейство! “

Професор Сколиър, чието трансформирало живота лекуване на меланома се смята за избавяне на хиляди хора, беше открит, че има израстък през юни предходната година след пристъп в Полша.

Той стана първият в света пациент с рак на мозъка да има комбинирана имунотерапия преди интервенцията, защото употребява върху себе си основата на изменящата живота си работа върху меланома.

Проф Сколър в този момент се надява, че туморът няма да се върне, защото съгласно лекаря междинното време до рецидив на мозъчния израстък от четвърта степен, който имаше, са шест месеца.

Прочетете повече в Sky News:
Лекарството за затлъстяване също понижава риска от сърдечен удар - проу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР