28-годишната Ана Сорокин, представяща се за наследничка на богато германско

...
28-годишната Ана Сорокин, представяща се за наследничка на богато германско
Коментари Харесай

Осъдиха млада жена, представяла се за богата наследница

28-годишната Ана Сорокин, представяща се за наследничка на богато немско семейство, с цел да бъде призната в нюйоркското висше общество и да мами хотели и банки, беше наказана на четири до 12 години затвор, съобщи Българска телеграфна агенция.

Съдът подреди Сорокин, представяща се за Ана Делвей, да върне съвсем 200 000 $ и да заплати санкции от 24 000 $.

Вината на Ана Сорокин беше открита още през април - откраднала е повече от 200 000 $, представяйки се за богата наследничка. Адвокатът й Тод Сподек съобщи, че тя не е професионална престъпничка, нито опасност за обществото, а млада жена, направила доста неточности. Пред съда Сорокин сподели, че съжалява за грешките си.

Съдия Даян Кийзъл обаче обрисува картина на млада суетна и безсъвестна жена, която е желала да влезе в обществото.

"Не виждам никакъв симптом в ареста тя да се е замислила за всичките измами, обири и неистини " - сподели арбитър Кийзъл и добави, че е смаяна от измамите, с които си е служела Сорокин и от това, че откакто те са почнали да излизат нескрито, е траяла "да тича от първокласен хотел в различен първокласен хотел и да отпива вино, което е знаела, че не е можела да заплати ".

Сорокин има доста почитатели в интернет. Затова съдията сподели, че присъдата е обръщение до тях.

Сорокин се показва за Ана Делвей съвсем цяла година, като твърди, че е от немско семейство, разполагащо с благосъстояние от 60 милиона $. Всъщност тя е родена покрай Москва и се преселва в Германия на 16 години, като върви на учебно заведение в гр. Ешвайлер, покрай Кьолн. Осъдена е за обири в огромни размери.

От ноември 2016 година до август 2017 година Сорокин посещава заведения за хранене и си обезпечава дарове, пътувания, престои в хотели и банкови заеми на стойност 275 000 $ посредством серия от измами. Арестувана е през октомври 2017 година

Адвокатът й възнамерява да апелира присъдата. Сорокин евентуално ще бъде депортирана в Германия, откакто излежи присъдата си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР