Поредният доклад на Изпълнителната комисия за Китай към Конгреса на

...
Поредният доклад на Изпълнителната комисия за Китай към Конгреса на
Коментари Харесай

Китай разкритикува остро доклад на комисия на Конгреса на САЩ за Хонконг

Поредният отчет на Изпълнителната комисия за Китай към Конгреса на Съединени американски щати, в който се насочат рецензии към обстановката с човешките права и свободата в Хонконг, закона за националната сигурност и правосъдната система в региона, е „ черно-бял, изопачава обстоятелствата и е изпълнен с непознаване, откровени лъжи и предубеждения. Китай показва остро неодобрение и се опълчва на констатациите в този отчет “, съобщи представител на Министерството на външните работи.

„ След завръщането на Хонконг в рамките на Китай преди 27 години, правилото за „ една страна, две системи “ и високата степен на автономност се ползват дейно в региона, правата и свободите на жителите са обезпечени и предпазени от закона, а достиженията в икономическото и обществено развиване са приети от всички. Настоятелно призоваваме американската страна да съблюдава правилата на интернационалното право и главните правила, регулиращи интернационалните връзки, и неотложно да спре да се намесва в делата на Хонконг и вътрешните работи на Китай “, сподели още представителят.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед11974 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед25854Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед36786Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед16533Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед15620Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед77813Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед76813„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР