Изненадващо живеещият в Пловдив Марио Илиев се появи с белезници

...
</TD
>Изненадващо живеещият в Пловдив Марио Илиев се появи с белезници
Коментари Харесай

Изненадващо живеещият в Пловдив Марио Илиев се появи с белезници

Изненадващо живеещият в Пловдив Марио Илиев се появи с белезници в правосъдната зала, конвоиран от правосъдна защита. Оказа се, че Илиев сега изтърпява друго наказване в софийския затвор, което е в размер на година и половина, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  

Вчера той още веднъж не се призна за отговорен. По тази причина процесът ще продължи по общия ред с чуване на очевидци и движимости лица.

Защитата му пожела в листата на очевидците да бъде добавено още едно лице, което съгласно тях било значимо за изясняването на обективната истина.

Човекът би трябвало да бъде издирван с изключение на на територията на България, по този начин и в Северна Македония, тъй като не е явен съответният му адрес. Съдът счете, че това искане ще се преглежда на по-късен стадий в друго съвещание.

Той конституира потърпевшите лица като частни обвинители и отхвърли гражданските искове, които те предявиха. На 18 юни, когато е планувано идващото дело, ще бъдат разпитани 10-те очевидци.

Припомняме, че съгласно обвиняването на 06.01.2023 година Илиев е отнел лек автомобил " Фолксваген Пасат “, благосъстоятелност на Фейзи Садъков дружно с намиращите се вътре уреди.

Марио е бил с желание незаконно да ги присвои. За негово страдание на мястото на закононарушението заварил Карагьоз Атакан и се наложило да използва мощ по отношение на него. Той потеглил с работещия лек автомобил и повлякъл Карагьоз Атакан, като го влачил към 5-10 метра, а по-късно го блъснал по ръката в профил на китката.

На 28 ноември 2022 година Илиев е откраднал автомобил " Фолксваген ЦЦ “. Управляващата го Мария Кощилякова го била спряла в двора на длъжностен паркинг. Там Марио е съумял да смъкна номерата на колата и да избяга с нея, а по-късно са й били сложени номера от различен автомобил с марка " Инфинити ".

На 19 декември 2022 година пред куриерска компания Марио Илиев пък е съумял да открадне " Порше Кайен “, благосъстоятелност на Никола Диев.

В този миг Диев е бил съпроводен от своето дете. След като е влезнал в офиса на куриера, Марио се промъкнал в колата и отпрашил на някъде с нея. Благодарение на GPS системата, вградена в колата, крадецът е бил локализиран, а автомобилът върнат на притежателя.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР