Като футболист от най-висока класа в един мачо свят, Рио

...
Като футболист от най-висока класа в един мачо свят, Рио
Коментари Харесай

Брутално честният съвет на Рио Фърдинанд към родителите след трудни времена на семейството

Като футболист от най-висока класа в един мачо свят, Рио Фърдинанд знаеше всичко за криенето на страстите си, само че телевизионният специалист, който виждаме на нашите екрани през днешния ден е надалеч от играча алфа-мъжкар, който се разхождаше по терена като смел бранител на Манчестър Юнайтед и Англия.

Бащата на пет деца, играл на три международни шампионати, в този момент се изправя против уязвимостта си на – и се стреми да съобщи посланието на децата си, че е добре да се приказва за психологичното здраве. Рио, който действаше като майка и татко на три от децата си, откакто брачната половинка му Ребека Елисън умря от рак на гърдата единствено на 34 години, доближи невероятни висоти и се потопи в дълбините на отчаянието, до момента в който обичаше, губеше, скърбеше и още веднъж намираше любовта.

И в прочувствено сурово изявление преди Седмицата на осведомеността за психологичното здраве, която стартира в понеделник, той споделя: „ Добре е да си уязвим. „ Трябваше да повеждам открити диалози с децата си, тъй като фамилията ми е претърпяло дост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР