Наставникът на Крумовград Станислав Генчев не скри радостта си от

...
Наставникът на Крумовград Станислав Генчев не скри радостта си от
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Не съм имал разговори с Левски, с Крумовград преговаряме за нов договор

Наставникът на Крумовград Станислав Генчев не скри насладата си от безапелационния триумф на неговия отбор с 4:1 вкъщи против Локомотив Пловдив в мач от Първа лига.

Младият експерт похвали своите футболисти за себераздаването им и спазването на дисциплината, като посочи, че това е основно за израстването на един тим.

" Изключително съм удовлетворен от реализирана победа и от метода, по който я постигнахме. Поздравления за футболистите за себераздаването през всичките 90 минути и спазването на дисциплината. Това е пътят за израстване на един тим. Това е най-трудното нещо във футбола - да има неизменност, а ние го демонстрираме, което е похвално. Локомотив несъмнено е доста добър тим с добър треньор. Играят проведен футбол, само че виждате, че в домакинските ни мачове вкарваме най-малко по два гола и пропущаме още положения. Днес вкарахме четири попадения и пропуснахме най-малко още пет. Отборната игра за мен постоянно е била на напред във времето ", разяснява Генчев.

Старши треньорът на крумовградчани призна още, че аления картон Оливер Камдем от състава на гостите е дал своето отражение върху дуела, само че в това време той обърна внимание и на отпущането в редиците на домакините при започване на второто полувреме.

" Червеният картон сигурно оказа въздействие. Много по-лесно е да играеш против 10 души, само че аз съм сигурен, че даже и Локомотив да не бяха получили червен картон, ние щяхме да осъществяваме четвърти гол. Те трансформираха системата си на игра и оставяха извънредно доста празни пространства, от които ние се възползвахме. Във всеки домашен мач ние излизаме с добра преднина на полувремето и при започване на всяко второ полувреме това води до малко разпределяне. Хубавото е, че през днешния ден успяхме да реагираме добре ", показа наставникът на новака в Първа лига.

Накрая Станислав Генчев приказва и за своето бъдеще отпред на Крумовград и спекулациите, свързани с Левски: " Мога изрично да заявя, че не съм имал диалози с Левски. Не мога да кажа от кое място идва тази информация. Имаме диалози за нов контракт с Крумовград и най-вероятно ще подпишем ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР