Златомир Загорчич остана много недоволен след представянето на Славия срещу

...
Златомир Загорчич остана много недоволен след представянето на Славия срещу
Коментари Харесай

Загорчич: Не видях къде има дузпа за Локомотив

Златомир Загорчич остана доста неудовлетворен след представянето на Славия против Локомотив Пловдив при загубата с 1:3. Опитният експерт удостовери, че тимът му е допускал доста неточности, само че въпреки всичко Загорчич има вяра, че с работа нещата ще се оправят. Сърбинът удостовери, че не счита, че дузпата на Локомотив е постоянна.

„ Добре започнахме мача – вкарахме си гол. Излишно е да разясняваме другите неща. След дузпата им паднахме психически и не играхме това, което искахме. Опитахме се второто полувреме да се върнем в резултата. Вкарахме единствено един, само че не стига – гледаме напред”, стартира Заги.

„ Много леко отсъдена дузпа беше това за тях. Само 3-4 минути след нашия гол, само че не желая да разясня някои неща. Къде е ръката? Разширява ли си тялото? Не мога в този момент да коментирам”, продължи той.

„ Искам да сме по-постоянни в отбрана. В два мача получихме пет гола и това би трябвало да се оправи. Да, Георги Петков има контузия и поради това го предпазихме. Стергиакис е добър вратар и се надяваме към този момент да му помогне тима и да го поддържа. Не може да си разрешаваме такива чисти удари против нашия вратар”.

„ Чунчуков е значим футболист за нашия тим, уповавам се и да продължи да е подобен. Имам забележки към другите обаче и се надявам да се изправим в играта”.

„ Разбира се, че ще се противопоставим на ЦСКА, както и на всеки различен тим. Днес не се получи, само че ще опитаме да спечелим. Трябва да понижим грешките и да имаме шанс против ЦСКА”, приключи Загорчич пред DIEMA SPORT.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР