Министърът по транспорта Пийт Бутиджиг беше конфронтиран от водещ на

...
Министърът по транспорта Пийт Бутиджиг беше конфронтиран от водещ на
Коментари Харесай

Водещият на CBS казва на Бутиджиг, че Тръмп „не греши“, когато става въпрос за трудното електрическо превозно средство на Байдън

Министърът по превоза Пийт Бутиджиг беше конфронтиран от водещ на CBS по отношение на агресивното електрическо транспортно средство на администрацията на Байдън (EV ) push.

Buttigieg отговори на многократните офанзиви от някогашния президент Тръмп, който твърдеше, че президентът Байдън харчи милиарди федерални долари за непопулярна кола.

„ Забелязвате той се пробва да избави електрическото транспортно средство, което е транспортното средство, което всеки желае. Те полудяват с електрическата кола, струвайки ни цяло положение. Харчим стотици милиарди долари за кола, която никой не желае в миналото ще купи “, сподели Тръмп.

Пийт Бътиджиг отбрани милиардите долари федерални разноски за инсталиране на зарядни устройства за електрически транспортни средства. (Майкъл Рейнолдс/EPA/Bloomberg посредством Getty Images)

„ Той не бърка с покупката “, сподели водещата на CBS Маргарет Бренен на Бутиджиг по време на неделно изявление за „ Face the Nation “.

„ Той бърка “, отхвърли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР