Зимният туристически сезон ще разчита до голяма степен на турските

...
Зимният туристически сезон ще разчита до голяма степен на турските
Коментари Харесай

Марияна Николова: Няма да затваряме границата с Турция, бихме могли да изискваме най-много PCR тест

Зимният туристически сезон ще разчита значително на турските туристи. В най-лошия случай бихме претендирали негативен PCR тест за гостите от Турция, само че границите за в този момент остават необятно отворени. Това разгласи в предаването „ Беновска пита “ по Канал 3 министър, която се завърна от визитата си в югоизточната ни съседка.

Идната седмица се планува нов онлайн конгрес сред български и турски компании, с цел да се подсигурява безвредното престояване на туристите в зимните ни курорти, добави тя.

„ В момента разгадавам на нашите сънародници за вътрешния туризъм, както направиха през летния сезон. Нашите зимни курорти са подготвени след заповедта за ограниченията за сигурност, която издадох. Контролът ще е извънредно засилен. Банско се готви да отвори от 4 декември с упоритостите да работи до април, съгласно прогнозите за времето “, сподели още министърът на туризма.



е уверена, че държавното управление се оправя добре с ръководството на коронакризата и съобщи, че се работи доста за постигането на баланс сред рестриктивните мерки за обществото и облекченията за бизнеса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР