Журналистката от БНТ Карина Караньотова сподели във Фейсбук любопитна снимка.

...
Журналистката от БНТ Карина Караньотова сподели във Фейсбук любопитна снимка.
Коментари Харесай

Красива водеща на БНТ показа изобличителна СНИМКА на лидер на „Величие“ и Радев

Журналистката от Българска национална телевизия Карина Караньотова показа във Facebook любопитна фотография. На нея се вижда по какъв начин президентът Румен Радев връчва премия на Ивелин Михайлов – един от създателите на партия „ Величие “, която влезе изненадващо в Народното събрание на последните парламентарни избори. 

Снимката е от церемонията по връчването на Седмите годишни награди в туризма през 2022 година и е на президентството. Радев връчи огромната премия в категория „ Изборът на българите “ на „ Исторически парк “ – село Неофит Рилски, община Ветрино, като премията одобри основателят на плана Ивелин Михайлов, се споделя в формалното прессъобщение оттогава.

Както БЛИЦ заяви, директно след изборите Национална агенция за приходите стартира инспекция на компаниите на Михайлов точно за Историческия парк поради насъбрани данъчни отговорности.

„ На това му се споделя типичен “Троянски кон ”, написа Караньотова във Facebook.

Партия „ Възраждане “ упрекна „ Величие “, че е проамерикански план, само че мнозина припомниха тесните връзки на Михайлов с хората на Костадин Костадинов. Други непосредствено сочат, че партията е проруска.

„ Това е президентската партия “, написа в коментар под поста на журналистката.

„ Сигурна бях, още когато за първи път чух за тази партия в неделя вечер, няма кой различен “, декларира самата тя.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР