Резултатът от изпразнената каса е бил усетен светкавично и се

...
Резултатът от изпразнената каса е бил усетен светкавично и се
Коментари Харесай

bTV спира „Ергенът“?

Резултатът от изпразнената каса е бил усетен стремително и се е наложило медията да направи съкращения в бюджета и шефовете са отрязали най-скъпото перо – „ Ергенът “.

Другият фактор, оказал въздействие върху решението е, че фотосите са месеци преди излъчването, и постоянно до момента на старта на шоуто е изтичала информация и победителките са ясни преди края му. Очевидно в екипа има къртици, издаващи сякаш секретната информация на избрани медии. Тъй като интригата изчезва още първоначално, тази година това е блъснало съществено по рейтинга на шоуто.

 

За момента от малкия екран не са съобщили публично за прекъсването на „ Ергенът “ и даже тече набиране на кандидатки. В bTV обаче това, че има кастинг, надалеч не значи, че безусловно ще има и шоу. Разбира се, не е изключено да има нов сезон, само че един Господ знае кога…

Както е известно и за „ Фермата “ е разгласен кастинг, само че тази година риалитито няма да се снима.

За „ България търси гений “ пък кастинги се афишират от време на време с масирани реклами, само че последният излъчен досега сезон е от 2022 година и най-малко към този момент не се възнамерява последващо издание.

 

По всяка възможност кастингът за четвъртия сезон на „ Ергенът “ ще бъде застигнат от същата орис, само че ще послужи за събирането на база данни за възможни нови участнички.

Данните ще влязат в приложимост единствено в случай че се откри задоволително благонадежден нов източник на приходите, който да може да покрие загубите от неразрешената реклама на хазарт. Това значи, че за момента Алек Младенов, който избяга от риалитито не с мома, а с мама, ще остане последният основен воин на риалитито у нас за момента.

Източник: Уикенд


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР