Служители на НСО, са потресени от режима на държавния глава,

...
Служители на НСО, са потресени от режима на държавния глава,
Коментари Харесай

Как Радев се поддържа в топ форма на 61 години?

Служители на НСО, са потресени от режима на президента, който не пропущал извършения за фигурата си, и трябвало и те да го следват в залата или след велосипеда, което ги изморявало, само че не и него. „ Раде няма спирка! Просто е луд по тренировките, а ние е нужно и по закон да сме до гърба му “, вайкат се от службата за защита

 

Президентът бил на фитнес 4 дни седмично, като тренировките му продължавали по час и половина. Заниманията се провеждали в резиденцията в Бояна, която населява Радев. Като боен, президентът спазвал прецизно часа си – тъкмо в 7 стартирал с тренировката, следвал леден душ, след което се отправял към „ Дондуков “ 2.

 

Когато не упражнявал, президентът харесвал гребането, рафтинга, плуването и карането на колело. Коректив му била брачната половинка му Десислава Радева, която му подарила за рождения ден подготовка по рафтинг за вталяване, а също така упорствала президентът да тренира крепко всеки ден, да яде протеини, а и сама му лимитирала италианските специалитети, към които фамилията било доста привързано.

 

От екипа на НСО признаха, че влезе ли президентът в басейна или морето, те са длъжни да го последват и там в името на визията му, без значение какъв брой време ще изкара президентът във водата. Любимото бяло вино на президентшата пък било табу за президента – Радев трябвало да лимитира алкохола и да не се „ глези “ с питиета при усилените тренировки. Президентът си разрешавал пиво единствено в извънредно редки случаи – не повече от един път в седмицата, и то не повече от една чаша.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР