Милица има бюст и няма как да го скрие, но

...
Милица има бюст и няма как да го скрие, но
Коментари Харесай

Натали Трифонова е рекордьорка по сигнали, постъпили в СЕМ срещу нея

„ Милица има бюст и няма по какъв начин да го скрие, само че излишно постоянно го обявява в ефир и го завира в очите на феновете, само че на никого не му бърка в здравето, тъй като е по-пълна. Натали е млада, хубава, руса, слаба и поради това доста дами й се нервират и пускат сигнали към регулационния орган. На Гладнишка образно няма защо да й завиждат, геният е обособена тематика “, разясняват в обществените мрежи.

 

Факт е, че актрисата постоянно показва обилния си бюст, само че това не нервира никого, до момента в който зрителките не стопират да намират недостатъци на Натали. Мъжете несъмнено, се любуват на краката под минижупите на хубавицата от „ COOLt “, а камерата несъмнено „ обича “ русокоската, която постоянно наподобява ослепително, въпреки и от време на време облеклото й да не е уместно за утринна прогноза за времето, а по-скоро за дискотека.

 

Най-честите мнения от страна на представителите на мъжкия пол са, че като я видят с тези къси поли и съвсем нищо не чуват от прогнозата за времето. Други пък не стопират да се чудят за какво Натали се облича с такива къси поли.

 

Тук е моментът да отбележим, че външният тип на водещите се дефинира от стилисти и зависи от концепцията и комерсиалните им планове. Така да вземем за пример лицата на bTV се обличат съгласно трендовете за всеки сезон и последните сбирки на влиятелните международни и български фешън марки. Всеки водещ разполага със личен дрешник, съгласуван с жанра на предаването, което води, както и характерните условия за цвят, шарки на облеклото, персонални желания, грим и повсеместен стайлинг. За специфични събития и празнични стратегии, стилистите залагат на определени модели облекла, обувки и аксесоари от последните фешън сбирки, разкриха преди време от bTV.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР