Затварят Женския пазар в София по разпореждане на вътрешния министър

...
Затварят Женския пазар в София по разпореждане на вътрешния министър
Коментари Харесай

Зтягат мерките в столицата. МВР затварят Женския пазар

Затварят Женския пазар в София по предписание на вътрешния министър поради неспазване на наредбите за безвредно извършване на покупки.
Полиция и жандармерия стягат контрола. Започва налагането на крути ограничения за нарушаването на условията за обществена отдалеченост. Предупреждението е освен към хората, само че и към търговци и притежатели на огромни открити обекти, като пазари, да вземем за пример, оповестява Нова тв.

Започваме засилени инспекции за съблюдаване на ограниченията за физическа отдалеченост. Целият запас на Столичната полиция ще управлява възбраните за събиране на хора на едно място и за разходки в парковете и градските градини. Това е организацията, която вкарваме с шефа на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев, заяви във Фейсбук кметът на София Йорданка Фандъкова.

Продължават инспекциите на пазарите, където е наложително да има един вход и излаз, отдалеченост, еднопосочно придвижване на клиентите и защитни маски за продавачи и клиенти. Кметът приканва всеки, който би трябвало да излезе от у дома, да носи защитна маска или шал.

Борим се дружно с зложелател, който не виждаме, а пролетта и слънцето основават лъжливото чувство, че всичко е завършило. За страдание, не е! Анализите на специалистите демонстрират, че идващите дни са извънредно рискови ", споделя още Фандъкова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР